Trei idei de cadouri de la Panasonic

Mai e putin si vine Craciunul, iar pe langa clipul dedicat cu idei de cadouri pentru Craciun am zis sa mai fac cateva mici articole pe ultima suta de metri pentru cei “intarziati”. Si sa stiti ca si eu mai am cateva cadouri de achizitionat.

V-am mai spus si va repet ca sunt adepta cadourile folositoare si dorite, pentru ca, din punctul meu de vedere, tipul acesta de cadouri aduc o fericire putin mai mare.

Cei de la Panasonic mi-au “soptit” trei idei de cadouri super folositoare. Cu unul dintre ele, mai exact epilatorul ES-WS24 am avut si un giveaway in vara, iar castigatoarea, Sindy, mi-a povestit ca este foarte incantata de el. Nu este foarte dureros, epilarea este usoara & fina, este foarte precis, efectul de dupa epilare este unul de lunga durata si este si incantata de marimea lui pentru ca poate sa il includa in bagaj atunci cand merge in calatorii.

Va mai spun eu ca are un element de protectie a pielii, astfel ca epilatorul indeparteaza firele de par fara a trage pielea. Se poate folosi si pe post de aparat de ras si vine cu  patru accesorii functionale ce indeparteaza firele de par de pe picioare si de pe brate.

panasonic ws24

Al doilea produs este tot un epilator, Panasonic ES-ED96-S503, Wet & Dry, este 8 in 1. Cum asa? Pai vine cu perie de fata, una pentru coate si cu o piatra de calcai, pe langa accesoriile clasice!  Are o perie de fata cu vibratii sonice ce demachiaza si exofoliaza usor tenul. Si alta specificatie foarte faina este ca are o sursa de lumina LED si asa se pot observa firele de par razlete.  O baie fierbinte, lumanari parfumate si iti poti face un Spa la tine acasa. Si daca tot vorbim de Spa, sunt niste pachete simpatice cu epilatoare Panasonic & produse AYURVEDA de la RITUALS cadou. Aici, aici.

panasonic eds90

Ultima idee, cred ca l-ar incanta pe Bogdan foarte tare, pentru ca tot imi spune ca isi doreste un aparat de ras, adica nici macar nu imi da hint-uri asa, mi-a spus direct ca vrea un aparat de ras. Panasonic ER-GB80-A503 , este un cadou inspirat pentru barbosi si pentru mustaciosi, ha!  Are lame din otel inoxidabil, dar si o muchie ascutita la 45 de grade pentru  o taiere precisa si fara greseli. Vine si cu accesorii pentru mustata, dar si cu un pieptene pentru par care permite o tundere uniforma. Si da, poate fi folosit si pentru parul de pe corp, cu alt accesoriu care protejeaza pielea, tunzand usor zonele mai sensibile.  In plus, are un design super cool!

panasonic er gb80

Ati folosit produse Panasonic?

1 comment

Comments are closed.