Philips PerfectCare Azur review

Vă aduceţi aminte concursul organizat împreuna cu Philips? Câştigătoarele au revenit cu review-urile fierului de călcat Philips PerfectCare Azur. Si ştiu că o să vă fie de folos în viitor.

Alina @Beauty & Food


Cu emotii de fericire am bagat in priza noul meu de fier.Cu cel vechi si mai no-name in fata, pentru a putea face comparatii, am inceput sa calc. Mi-am ales diferite articole de imbracaminte din materiale diferite pentru a putea incepe calcarea. Am asteptat sa se incalzeasca si am dat drumul unei noi experiente in ale calcatului. Spre deosebire de cel vechi, are multe avantaje si cautand si dezavantaje am gasit unul singur: greutatea. Dar nu-i nimic, pentru ca ma gandesc ca asa voi face muschi :))

M-a surprins in mod placut atat fizic, fiind maiestuos ca si Titanic, dar si calitativ.

Avantaje:

1. Talpa care aluneca usor si face ca hainele sa se calce perfect
2. Orificiul pentru apa care este mare
3. Pozitia butonului de abur care usureaza mult folosirea acestei optiuni
4. Functia de abur automata
5. Rapid. Datorita faptului ca nu mai trebuie sa reglez temperatura pot calca imbracamintea de 
materiale diferite intr-un timp mult mai scurt si nu trebuie sa-mi fac griji ce temperatura trebuie setata pentru anumite materiale.
6.Cablul lung ceea ce permite mai multa flexibilitate

Dezavantaje: Greutatea

Dorina:

Am asteptat premiul Philips PerfectCare Azur cu mare interes. Cel mai mult imi place talpa, aluneca  foarte usor si intr-adevar nu trebuie sa reglez temperatura de fiecare data cand calc altceva. Pana in  momentul de fata, l-am incercat pe bluze, triocuri, camasi, pulovere subtiri si blugi, n-am avut nici o  problema. Foarte usor de folosit, il bagi in priza si astepti, iar varful este de un real ajutor in calcarea  camasilor. Pana acum, mereu faceam cate o boacana si nu imi calcam cum trebuie camasile. Doar ca este putin mai greu fata de fierul calcat vechi, dar ma descurc. 
Verdict: imi place, il recomand celor care cauta un nou fier de calcat!