3 coafuri simple și rapide pe care să le încerci acum

Ladies, nu știu dacă ați văzut noul clip de youtube, de care, btw, sunt foarte mândra, dar am zis să avem consemnat și pe blog că cele doua mâini stângi ale mele au facut aceste trei coafuri pe care eu le găsesc super.

Și în plus, vreau sa vă și povestesc de noua placă de la Babyliss 2 in 1 Pure Metal Inox, proaspăt lansată și numai bună ca și cadou de Sărbatori și nu doar de Sărbatori.

Prima coafură constă într-un fel de coadă răsucita în mai multe feluri. Împarți părul în două părti, egale sau nu, și apoi rasucești încet ambele părți, le prinzi într-o coadă la baza gâtului, o întorci and you are done!

coada intoarsa

A doua distracție e tot pe bază de răsucire, este un coc special care dă impresia că ai parul mai dens. Prinzi părul într-o coadă în vârful capului, împarți părul în două și iar în două si apoi răsucești părul în două cozi pe care le transformi într-un coc. Eu am folosit și un accesoriu de păr auriu, să fiu mai cu moț.

coc simplu

A treia coafură simplă e cu bucle lejere, dar se poate realiza și cu părul drept. Eu am facut cu bluce pentru ca am dorit ceva mai romantic și la fel, creează impresia că părul este mai dens & des.

bucle cu funda

Am realizat onduleurile cu placa 2 în 1 Pure Metal de la Babyliss care este gata de folosire în doar 15 secunde, un super plus când ești pe fugă. Este foarte ușor de utilizat, temperatura este distribuită uniform datorită învelișul BaByliss Diamond Ceramic, are 5 trepte de căldură de la 150 °C până la 230 °C în funcție de tipul de păr pe care il aveți, iar lateralul plăcii se încalzește până la 110 °C, o functie special creată pentru realizarea onduleurilor. Functia ionică previne electrizarea părului și placa se închide automat după o ora de neutilizare, în caz că este uitată în priză.

Mai multe aflati în clip, așa că vă invit să il vizualizați, dar și pe site-ul BaByliss Romania, aici.

 

babyliss pure metal babyliss pure metal inox

 

Share:

1 Comment