Cum sa te pregatesti de party dupa ce ai venit de pe partie

Anul trecut mi-am petrecut sfarsitul de an intr-un satuc din Austria, da, era satuc, anul asta o sa o fac pe la noi pe la munte, din diverse si varii motive. Dar in 2017 vreau sa ma intorc in Austria, putem sa ii spunem o rezolutie, imi e tare dor de partiile de acolo. Bine, de partie in general si nu ca sa ma dau cu colacul.

Cine practica sporturi de munte stie ca dupa ce inchei o zi plina de activitati, nu prea mai esti in stare de nimic si tot ce vrei este sa dormi. Anul trecut, daca ma culcam la ora 9 era tarziu, asa ca sa va faceti o idee.

Cum sa te pregatesti de party dupa ce ai venit de pe partie

Asadar, pe langa video-ul de Get Ready With Me de astazi, ce contine un tutorial de machiaj pentru un look de party super simplu si un tutorial despre cum se foloseste noua perie electrica de indreptat parul de la BaByLiss, Liss Brush 3D, vreau sa mai includ si cateva sfaturi practice.

  1. Incercati sa terminati putin mai devreme ziua schi / snowboard. In loc de 4, sa zicem 3 :))
  2.  Nu exagerati cu vinul fiert pe partie, gradul de oboseala va fi mai mare.
  3. Keep warm, altfel nu va mai arde de parteeh dupa.
  4. Mancarurile grele o sa va faca mai somnorosi.
  5. Dar a power nap e binevenita cand ajungeti la cabana / hotel.
  6. Nu pierdeti prea mult timp cu pregatirile, cum spuneam, quick & easy hair & makeup.

Pe partea de makeup, un smokey eyes  in tonuri neutre inecat in sclipici  e ce trebuie si chiar nu dureaza foarte mult ca si timp de realizare, iar indreptatul parului cu peria electrica Liss Brush 3D dureaza super putin, in functie de podoaba capilara a fiecaruia.

Stiu ca v-am promis un review Liss Brush 3D, este in clip, dar va mai mentionez ca este foarte usor de folosit, indreapta si descurca parul rapid, iar cele trei trepte de caldura LED (160°C, 180°C și 200°C) permit utilizarea periei pe orice tip de par fara sa ii afecteze structura.

perie electrica de indreptat

babyliss liss brush 3d  babyliss liss brush 3d

Deci, cum petreceti de Revelion?