fall is here


Am observat ca toata lumea a scris cate ceva despre toamna si m-am gandit sa scriu si eu ceva.
Toamna nu este anotimpul meu preferat dar este pe locul 2 dupa iarna, imi place iarna pentru ca este foarte frig.Toamna pe de alta parte este racoare si ploua si incepe scoala, partea asta nu prea imi place mai ales anul asta,dar trecem peste.
A venit timpul hainelor putin mai groase, a pantofilor( eu toata vara am purtat sandale si papuci) si a multor altor chestii!Abia astept sa savurez un ceai la Carturesti intr-o zii ploioasa sau un cappuccino intr-o sambata dimineata( pe la 11 asa) dupa ce dorm pana ma doare capul!
Abia astept sa imi cheltui banii pe pantofi si pixuri poate pe o noua agenda si pe multe alte lucruri marunte care imi inveselesc viata.
Toamna asta o sa imi primesc diploma pentru care am invat si am avut atatea emotii la examen.

So to sum up: welcome fall!

Ps:blogul a implinit 6 luni

4 comments

  • la multi ani in primul rand!! :D:D si in al doilea rand…am verificat prognoza:prima ploaie asteptata va fi abia p 13 septembrie deci capucino al tau mai are d asteptat.Totusi dak vrei putem veni la geamu tau cu o stropitoare :))

  • eu deja am inceput sa ma pregatesc de toamna. vreau sa vina mai repedeeee. am inceput sa port hanorace aiurea desi afara sunt 30 de grade. ma simt mai bine. si parca vine si toamna mai repede asa 😀 ma incanta ideea de noua garderoba. si apropo, bravooo, 6 luni, la mai mare :X

Comments are closed.