inspirational

“-Buna ziua, cat costa un bici?
-Ne pare rau nu avem bici azi, veniti maine dupa ora 2!Intre 150-200 lei!”
Concluzia: mai bine cumparam pantofi:)):)):))

***

Pozele nu au nici o legatura cu aberatia de mai sus!Un editorial realizat de Ellen von Unwerth pentru Vogue Nippon ( octombrie 2004) numit “Tracking the Girls” !Modele Caroline Trentini si Jeisa Chiminazzo!Inspirational….


Unele fete se plimba linistite altele…nu-i asa daniela cu d mic?

5 comments

  • altele cauta cadouri in cele mai inedite locuri:)):x..vezi ce fac eu pt tine..ar trebui sa ma iubesti tot timpul pt asta=))

  • nu ma intereseaza draga pe mine pozele tale … eu cu BICIUITORUL am treaba :)) .. asa … hai sa vorbim despre El … incep prin a spune ca mi mi se pare un cadou suuuuper :)) .. ce-ti trebuie tie pantofi … acesta (biciuitorul aidca, va dati si voi seama nu scrie de fiecare data) este mult mai folositor, cred :D. Trecand peste parerea mea … tinand cont ca e atat de scump, inseamna ca e destul de performant ( va rog sa nu ma intrebati ce inteleg prin performant => nu raspund :D) si nu in ultimul rand, daca dudette sau antoanette (cum prefera acum, dupa parerea mea, eu SPENDERELLA, suna mai frumos antoanette, dar .. sa vedem) a indraznit sa intrebe cat costa acest minunat cadou pentru prietena ei ar trebui sa-l accepti :)):))))

  • aaaa … la asta nu m-am gandit, INCA, promit ca ma gandesc si iti spun
    in orice caz tu accepta-l
    te roooog
    te rog
    te roooooooooog

Comments are closed.