perfect jeans

Cateva sugestii ca sa iti gasesti perechea de blugi perfecta!

Alege un magazine unde te simti comfortabila , nu unu din ala cu vanzatoare care n-au chef sa faca vanzare si te fac sa pleci repede(gen sux pardon sax). S-ar putea sa dureze ceva timp pana iti gasesti perechea de blugi perfecta.

Selecteaza mai multe stiluri de blugi ,chiar daca crezi ca nu sunt magulitori i-ai pe toti cu tine in cabina de proba si compara-i.

Diferite croieli sunt mai bune pentru diferite corpuri.Cateodata blugi vor venii perfect intr-un loc si prea largi sau prea stramti in altul.Acesti blugi nu sunt pentru tine; nu o sa se transforme in blugii perfecti pentru corpul tau in special daca sunt prea largi.

Mergi.Iti este usor sa mergi in ei?Sari in sus si in jos. Suna putin aiurea dar iti este usor sa te misti in ei?Incearca sa te indoi si sa stai jos.Fii sigura ca nu ti se vede partea dorsala cand te asezi!:)):))

Uita-te la pret.Blugi buni vin totusi cu un pret,dar gandeste-te la cat esti dispusa sa cheltuiesti.Daca ti-i permiti , du-i la casa si bucura-te de blugii tai perfecti!

Eu personal imi cumpar blugi in general de la Levi’s,isi merita banii!

6 comments

  • deni tin sa te anunt k ceea ce ai scris u aici eu deja stiam :P:P (vai ce sufar … :D) ….. daaaarr … sunt sigura k exista persoane kre habar nu au sa si cumpere blugi(nu vreau sa fiu rea, dar asa e), bn … nu e mare chestie sa ti cumperi blugi, partea nasoala incepe atunci cand trebuie sa ti dai seama dk iti vin bn sau nu .. si dk iti dai seama k nu iti stau bn si totusi ii cumperi pt k stiu eu .. sunt ieftini … sau mai stiu eu din ce alt motiv …sau mai rau de atat.. dk nu iti dai seama k nu iti vin bn … ce facem in situatia asta?? mergem noi q ele sa le invatam ce fel de blugi le avantajaza??? nu vreau sa par rea, sincer chiar nu vreau, dar … asta e realitatea :D:D:D :*:*:*:*

  • te sustin in totalitate!!!macar de ar citii articolul poate realizeaza ceva:j:j dar ma indoiesc.. nici eu nu vreau sa fiu rea.. dar azi chiar am fost … ehh se mai intampla!!
    dar cel mai mult imi e mila de delia;)):)):))

  • frate deci te rog..aceste persoane care cumpara acei pantaloni de blugi se gandesc totusi la bany din buzunarul prietenului “ei” si pana mea tre si bani de mancare ca vorba aia toale se gasesc si la bucur obor cu drag delia va rog toata clasa sa citeasca acest mesaj…dak nu o sa ma bucur.

  • mai delia cum poti sa fii asa rea????
    scorpii ce suntem noi:)):)) ne certam cu toata lumea:)):))noi impotriva tuturor!fufele astea!
    ce ma mai distrez!

  • Incearca o pereche de Diesel, Seven for all mankind sau True Religion! Iti promit ca ai sa gasesti perechea aia perfecta de la prima incercare. 😉

Comments are closed.