boho-chic

In lumea modei, boem sau boho se refera la o stare de spirit in cea ce priveste moda ca fiind individuala, romantica si libera.Stilul acesta este adesea numit hippie-chic sau chiar hobo-chic . Cateva vedete care au avut o influenta asupra stilului boem in anii recenti sunt Sienna Miller, Kate Moss, Ashley si Mary-Kate Olsen.

4 pasi pentru a avea un stil boem personalizat!

1. Invata de la vedete!Nu trebuie neaparat sa imbratiseze stilul boem, dar mai mult ca sigur, orice femeie care e considerata fashion icon nu a ajuns asa urmand turma.Citeste reviste de moda si incearca sa gasesti si sa vezi ce outfit-uri poarta fetele care sunt considerate chic aparte de oamenii care ii vezi in fiecare zii. Incepe sa developi propria ta viziune a modei.

2,Fa cum doresti.Boho-chic nu inseamna doar rochite inflorate, flip-flops si genti de postas.Un important aspect al stilului boem este individualitatea; ast inseamna sa iti imbratisezi propria personalitate si sa ti-o exprimi prin alegerile tale privind felul cum te imbraci! Poate ca nu stii pe nimeni care chiar poarta fuste cu “volane” dar daca tie iti plac atunci doar asta conteaza. Stilul boem poate fii descris ca trend cu anumite look-uri de urmat,dar este totul despre a iti urmarii inspiratia.

3.Combina! Invata cum sa imbini piese din garderoba. Fetele si femeile deseori imbina totul perfect , dar daca acorzi atentie incon-urilor ca Mischa Barton,Kate Moss, Chloe Sevigny, Sienna Miller, surorile Olsen si a altele, poti sa vezi ca folosindu-ti imaginatia poti sa adaugi multa viata garderobei tale. Posibilitatile sunt chiar fara sfarsit.

4.Accesorizeaza! In lumea boho-chic, atentie extrema este atribuita detaliilor. De la lanturi lungi si suprapuse, bentite si esarfe pentru par,curele,balerini, cizme de coowboy, colanti, platforme si veste, totul consta in lucrurile mici. Diferenta intre o persoana simpla si o persoana cu simt boem consta in accesorii.

Eu propun 3 outfit-uri unul cu fusta unul cu pantaloni si altul cu rochie!
enjoy

3 comments

Comments are closed.