Tutorial: Cum sa iti faci bucle usor si rapid acasa

As vrea sa va spun ca buclele realizate usor acasa vin din indemanarea mea extraordinara, dar nu,  le-am facut cu noul Curl Secret C1200E de la BaByliss. Which did all the work, vedeti in clip cat de simplu este de folosit.

Prima data am incercat Curl Secret-ul la Glamour Beauty Festival anul trecut si m-am indragostit instant, v-am povestit si atunci cat de incantata sunt de aparatelul asta amazing. De ce? Pentru ca avand parul fin & moale, buclele nu prea imi rezista si cumva de fiecare daca cand merg la salon si nu solicit ceva anume, ma trezesc cu bucle. Bucle care bineinteles nu imi rezista prea mult.
babyliss curl secret

Apropo de asta, imi aduc aminte ca la un moment dat in liceu imi luasem curler din ala simplu si stau eu foarte constiincioasa sa imi fac bucle, plec spre liceu, merg o statie cu metroul si cand ajung la Unirii constat cu stupoare ca nu mai am nici macar o bucla. Asa, ca sa intelegeti the struggle.

Revening, cand am folosit pentru prima oara Curl Secret buclele mi-au rezistat aproximativ doua zile, lucru care pentru mine a fost ceva out of the ordinary. Bineinteles ca mi-am dorit si eu unul dupa aceasta experienta & I got it, yuhuuu.

babyliss curl secret
Tot procesul nu dureaza mai mult de 10 minute, poti realiza diverse tipuri de bucle in functie de timpul ondulare ( 5s/ 8s/ 12s ) & treapta de incalzire. In plus noul BaByliss Curl Secret C1200E vine cu  directie de ondulare a buclelor la stanga, la dreapta sau alternativ. Anyways, watch the video for more details.