Cadou de Crăciun? Ce ați spune de căști super cool?

Nu cred că sunt singura care am intrat deja in fibrilația cadourilor de Crăciun. Nu prea știu de ce pentru că am aproape toate cadourile covered. Bine, inca aștept să îmi ajungă niște colete. Și voi simțiți deja această ”grijă” e drept plăcută, însă tot un soi de grijă este, nu-i așa? Mai ales atunci când nu știi ce anume și-ar dori persoana căreia vrei să-i faci o surpriză de Sărbători. Și nu ai nici inspirație… Un clip cu cadouri de Crăciun mai altfel, next week pe youtube!

Eu de exemplu îmi cam pierd căștile destul de des, prin casă ce-i drept, dar am trei perechi de căști și la un moment dat am nu mai găseam nici una!

Deci da, o pereche de căști mi se pare o idee genială de cadou, atât pentru ei, cât și pentru ele. M-am ”documentat” ca să aflu care sunt cele mai cool și am găsit câteva de la Panasonic pe care le consider perfecte chiar dacă au denumiri ceva mai greu de reținut. Cu o pereche de Panasonic mâ vedeți destul de des în snapuri ( @denisaluntraru )

Iată ce vă propun:

  • RP-WF830 – wireless oriunde în casă! Adică: ai chef să asculți muzică la căști, pe canapea, dar nu nu vrei să ții și laptopul în brațe? Folosește liniștită aceste căști! Receptia lor este de până la 100 metri, așa că poți asculta muzica preferată oriunde în casă, chiar dacă laptopul se află pe birou. Difuzoarele căștilor sunt acoperite cu un material moale ce oferă confort total, alături de benzile duble de susținere. Având o autonomie de până la 20 de ore, poți asculta muzica O ZI INTREAGĂ
  • RP-HF Acestea sunt de trei feluri 100M, 300M, 500M. Despre RP-HF 500M v-am povestit aici si le consider un cadou perfect. Căștile HF100 sunt ușoare, de tip on-ear (peste ureche), însă asigură calitate înaltă și sunet puternic, datorită difuzoarelor de 30 mm cu magneți neodim pentru accentuarea sunetului și a cupelor mari pentru urechi. Ce mi se pare foarte fain: toate au un stil de pliere în 3 direcții astfel încât pot fi rabatate pentru a se potrivi cu dimensiunile și cu forma genții.
  • RP-TCM105 Sunt proiectate astfel încât să se potrivească perfect în urechi. Izolează excelent zgomotele din exterior și au o functie specială pentru microfon și telecomandă. Ca să nu mai spunem de culori variate care imi plac la nebunie!

Voi pe care le-ați face cadou?

casti panasonic

1 comment

Comments are closed.