Viata cu aparat dentar

Anul acesta, in vara mai exact, s-au facut trei ani de cand mi-am dat jos aparatul dentar dupa mai bine de cinci ani in care l-am purtat. Stiu ca o sa va intrebati, cum adica 5 ani? Da, exact 5 ani, pentru ca am avut diverse probleme mai putin obisnuite si tratamentul a durat mai mult in cazul meu. Prin probleme ma refer la faptul ca eu la 20 de ani am descoperit ca am caninii de lapte, iar caninii mei adulti sunt in maxilar si asteapta sa fie descoperiti. Fain, nu? Sincer sa va spun, initial m-a ingrozit toata povestea si planul de tratament, dar acum cand ma gandesc parca a fost floare la ureche.

Am avut aparat si sus si jos si nu numai, am fost si stirba o perioada, am avut si niste tubulete pe aparat, am avut si un surub in maxilar, ce sa mai, la un moment dat doamna doctor ortodont a vrut sa imi puna si un aparat extra oral, dar atunci am zis un nu foarte hotorat. Deci da, am lucrat ceva la zambetul pe care il am astazi.

V-am povestit toate astea pentru ca doresc sa va prezint doua produse de la Panasonic care mi-ar fi prins tare bine cand aveam aparat, o periuta de dinti cu peri fini pentru igiena pungilor parandontale si un irigator interdental.

Periuta de dinti Panasonic EW-DL75 pentru igiena pungilor paradontale este potrivita si pentru persoanele ce poarta aparat dentar, datorita perilor extra fini (de 0,02 mm)  care nu intensifica sensibilitatea dintilor. Este usoara, reincarcabila utilizeaza vibratii sonice ultraprecise de 1 mm.

periuta de dinti panasonic

Irigatorul interdental Panasonic EW1411 este ideal pentru persoanele cu aparat pentru ca ofera o igienta optima. Unul dintre sfaturile initale ale medicului meu a fost sa imi achizitionez un irigator ca sa nu am probleme ulterioare. Atunci cand porti aparat, igiena orala e putin mai complexa.  Irigatorul foloseste o tehnologie de pompare a apei originala Panasonic si elimina resturile de mancare cu ajutorul unui jet de apa  cu intrare de aer.

irigator panasonic

Deci? Cine are aparat?