Tratament facial personalizat in 5 minute – gratuit la Kiehl’s

Cred ca stiti deja cat de mult imi place brand-ul Kiehl’s, asadar, cand m-au invitat sa incerc unul dintre noile lor tratamente personalizate gratuite, am fost foarte incantata. In caz ca nu ati vazut live-ul de pe instagram o sa va povestesc si putin in scris.

In magazinele Kiehl’s aveai deja posibilitatea de a face un test al nivelului de hidratare a tenului si in baza acestuia ti se recomanda o rutina de skincare potrivita nevoilor tenului tau. Prima oara cand mi-am facut testul aveam un grad de hidratare de aproximativ 28%, acum eram la 29,3 % sau pe acolo. In conditiile in care un grad optim ar fi in jur de 50%. Da, da, beau 2l de apa pe zi. Dupa testul de hidratare, care se face instant, poti alege unul dintre cele 4 tratamente personalizate, un nou inceput, calatorie, aventura sau pur si simplu o seara de rasfat dupa o zi lunga si istovitoare. Eu am ales un nou inceput, iar Andreea, consultantul Kiehl’s mi-a recomandat mai multe produse pe care le-am si incercat impreuna, pe unele le cunosteam, de altele am aflat in cadrul tratementului.

happy monday kiehls

Am inceput cu Centella Skin- Calming Facial Cleanser, un demachiant cu formula usoara si calmanta ce contine aloe vera, musetel si Centella  ( Tiger Herb ) perfect pentru tenul deshidratat si sensibil,  apoi cu Calendula herbal extract alcohol-free toner. Eu de obicei nu folosesc toner si am fost certata pentru asta.

Dupa toner am continuat cu un produs nou incercat de care m-am indragostit, Hydro plumping re-texturizing serum concentrate.  Este un serum foarte fain ce contine glicerina si extract de frunze Shiso,  isi schimba instant textura la contactul cu pielea, de aici si efectul de retexturizarea a tenului.  Dupa aplicare veti simti imediat efectul de retexturizare si hidratare, o sa va placa, va spun. Eu il folosesc si inainte de a aplica machiaj.

Andreea a aplicat  si crema cu avocado pentru ochi, Creamy Eye Treatment with Avocado, care ma si astepta frumusel acasa. Este foarte hidratanta, se aplica foarte putin si doar dupa ce a fost incalzita in mana in prealabil. Stiu ca suna complicat, dar nu este.

Am continuat cu Ultra Facial cream, o crema de fata foarte hidratanta, dar in acelasi timp foarte lejera pe ten, pe care am mai folosit-o si am fost foarte incanta de ea, e si preferata mamei mele. Ultimul produs de skincare aplicat a fost Daily Reviving Concetrante, unul dintre produsele minune Kiehls, la fel, veti simti instant efectul pe ten. De asemenea, am aflat de la Andreea ca l-am aplicat total gresit pana acum, se aplica foarte putin si prin tapotarea produsului pe ten.

kiehls rosa artica

Cam asa arata o rutina de ingrijire a tenului completa potrivita pentru mine.

Si cum sunt eu mereu curioasa, am vrut sa incerc si un BB Cream Kiehl’s cu protectie solara, Actively Correcting & Beautifying BB Cream. Nu stiam ca au si BB Creams si am fost placut surprisa dupa ce l-am incercat.

Am plecat acasa cu demanchiantul calmant cu Centella, Daily Reviving Concentrate, Hydro plumping re-texturizing serum concentrate, dar si cu crema hidratanta anti ageing Rosa Artica. Nu este nicioadata prea devreme, iar numele de Rosa Artica mi se pare prea misto ca sa nu incerc crema.

Urmeaza si un daily vlog cu toata distractia, dar sa stiti ca puteti merge in toate magazinele Kiehl’s din tara pentru a va face testul si beneficia de un tratament gratuit.