Experienta mea cu Wella & Lucian Busuioc

Am ramas datoare cu o postare in care sa va povestesc despre experienta mea la Artist Academy Salon, despre cum m-am vopsit si despre noul tratament Wella Fusion. Bine, foarte posibil sa fi vazut deja in vlog si pe instastories schimbarea de look. Chiar am primit cateva intrebari despre cum de m-am tuns atat de mult, va povestesc imediat.

wella2

Vreau sa va spun ca am mers in totalitate pe mana lui Lucian Busuioc, este tipul acela de persoana care inspira incredere, nu doar prin palmaresul stufos, dar si prin simpla prezenta. Mi-a studiat parul, tenul si forma fetei si mi-a spus ca cel mai bine este sa mergem pe o baza naturala si  suvite mai deschise care sa adauge volum parului. Eu tot v-am mentionat ca am un par foarte fin si pisicos, care se incurca rapid si fara prea mult volum.

wella lucian busuioc

Cat despre tuns, la fel, i-am spus lui Lucian ca sa il tunda cum considera mai bine, doar sa nu am parul scurt, atat. M-a intrebat daca e ok sa taie mai mult din lungime si sa fie in tuns in scari, i-am zis ca da & the rest is history. Ce mi-a placut foarte mult este ca mereu m-a intrebat inainte sa faca fiecare schimbare. Sunt fana par lung, dar trust me, nu este atat de fun cand trebuie sa il speli si coafezi o data la doua zile.

Ce sa va zic, sunt super, dar super incantata de rezultat. Mi se pare ca mi se potriveste perfect si ca ma intinereste putin.

Iar tratamentul Wella Fusion este intr-un mare fel, l-am incercat la salon si apoi am continuat sa folosesc samponul acasa. Simti o diferenta in textura parului instant, e mai silky, dar si rezistent in acelasi timp, e o senzatie foarte faina la atingere. Parul pare ca are o pelicula protectoare apoi.  Ce sa mai, trebuie sa il incercati!

 

 

wella before & after wella wella6

 

1 comment

Comments are closed.