Provocare Wella, Craciunul si schimbarile lui in materie de par!

denisa wella hair

Exista perioade ale anului cand simt ca am nevoie de o schimbare in materie de par. Una dintre aceste perioade este inainte de Craciun, anul trecut am simtit ca trebuie sa ma vopsesc neaparat, dar neaparat. Si asa am facut, dar ce sa vezi, nu prea mi-a placut culoarea. Mi se parea mie ca e prea deschisa pentru tenul meu, iar fara machiaj paream cumva… stiti voi…fantoma, in lipsa unui cuvant mai potrivit.

Pentru ca nu puteam sa rezist inca vreo luna si ceva asa, m-am vopsit dupa o saptamana o culoare foarte asemenatoare culorii  mele naturale. Am aflat si eu apoi ce nuanta si ce vopsea este dupa ce tot am fost intrebata pe instagram & youtube si am intrebat si eu mai departe, Wella Colour Touch nuanta 5! Iar de atunci, tot anul am folosit aceeasi vopsea.

Acum ca tot vine Craciunul, bineinteles ca parca mi-as face ceva la par. Voiam la un moment dat, inainte sa fie toata nebunia asta cu parul argintiu, un balayage asa, granny hair. M-am potolit pana la urma, pentru ca recunosc, imi e putin frica de schimbari majore.

Dar, intamplarea a facut ca cei de la Wella sa ma invite la o schimbare de look marca Lucian Busuioc, trainer Wella & fondator & creative director Artist Salon & Academy, dar si la un tratament  impotriva ruperii parului cu noile produse Wella Proffesionals Fusion. Gama Fusion este proaspat lansata si este un rasfat in patru acte pentru parul fragil cu amino acizi din matase. Tratamentul consta in aplicarea a trei produse, sampon pentru reparare, balsam pentru reparare sau masca pentru reparare intensa si Amino Refiller – tratement pentru reparere intensa si de lunga durata, dar o sa va povestesc mai multe dupa ce voi incerca tratamentul.

TIA_Fusion_KV_1_1.jpg

Toate ca toate, dar ce sa imi fac la par? Cei de la ghd au compilat 4 mari trenduri din acest sezon si pe primul cred ca l-am si urmat. Da, primul consta in culori naturale de par sau un mix intre suvite in culori naturale, iar parul sanatos si stralucitor, *wink*.

Al doilea? Playfull! Par voluminos, fun, ganditi-va la bucle bogate si accesorii colorate. Din pacate, textura parului meu nu prea imi permite.

Feisty este al treilea, cica pentru instagrammers. Bucle lejere, cool, coafura effortless asa, de parca iti sta perfect parul exact cand te-ai trezit. You know, good hair day!

Iar ultimul propus de ghd este glamorous. Tipul acela de la bucle old Hollywood, super glam, super elegante, de-a dreptul perfecte. Suna bine, nu?

Oricum, Lucian sigur imi va sugera ceva super fain si potrivit pentru mine, doar a castigat mare premiu la Alternative Hair Show.

Alternative Hair Show 2017 _Visionary Award_3

Merg saptamana viitoare si va tin la curent, sper sa ma mai recunoasca Mos Craciun dupa!

2 comments

Comments are closed.