Get fit cu Easy8

Ladies, a quick one pentru ca vreau sa va povestesc putin de un program fain la World Class, Easy 8 care sa vina in intampinarea celor care incep sa mearga la sala.

Imi aduc aminte prima data cand am fost la sala si prima clasa la care am participat, step aerobic, horror e putin spus, am avut febra musculara o saptamana. Stateam in pat si pur si simplu nu puteam sa ma misc, ha!

Easy 8 a fost conceput pentru evitarea acestor experiente, ca sa mergi cu drag si a doua oara la sala. In functie de nevoile fiecaruia, in cadrul programului, care este gratuit pentru clientii World Class, exista doua tipuri de antrenamente de grup,  12 clase de antrenament de grup pentru incepatori, cinci clase de antrenament de grup pentru avansati si trei intalniri cu antrenor personal, acestea includ atat antrenamente unu la unu, cat si evaluari corporale personalizate. Programul este special conceput pentru a motiva, inspira si ajuta oamenii sa adopte mai usor un stil de viata activ.

Cele 12 clase pentru incepatori, Aqua, Body&Mind, Body Art, Easy Dance, Fat Burn LEE, Fit Ball, Healthy Spine, Hydrorider, Port de Bras, Stretch, Yogilates, Zumba, sunt pentru a ajuta membri sa isi cunoasca musculatura si a se obisnui cu efortul fizic, iar  cele cinci clase pentru avansati Aerobic Power, BODYPUMP, C-Core, CXWORX, Pilates, Yoga, le permite trecerea la nivelul urmator.

Mai multe detalii aflati pe easy8.worldclass.ro