Dragobetele & Takko sărută fetele

Ladies, dacă tot am fost un hater  de Valentine’s Day, de Dragobete care deh, sărbătoare autentică, românească, de care eu am aflat foarte târziu în viață, revin cu un concurs Takko. Știu că v-a plăcut foarte mult celalalt și vlogul de pe youtube din magazin ( subscribe if you didn’t already ) și astăzi putem celebra dragostea prin dragostea de sine care if you ask me, nu este atat de îmbrățișată.

Și cu această ocazie să împărtașesc cu clasa și câteva dintre ținutele din noua campanie Takko, bineînțeles, cea de primăvară. Acum, sincer să vă zic, îmi pare rău că a trecut iarna, dar mă bucură faptul ca nu mai trebuie să pun șapte straturi de haine pe mine ca să nu îmi fie frig. Da, it is a love hate relationship.

Colecția Takko de primăvară e fresh, young și asa ca o zi relaxată de mai, iar dacă vreți să încercați câteva piese, am un voucher de 200 de lei pentru una dintre voi.

Ce trebuie să faceți? Să îmi lăsați un comentariu cu răspunsul la întrebarea ” Care este cea mai importantă dragoste pentru voi?”.

Două săptămâni, good luck!

Takko-Fashion_WS_FS17_04_01 Takko-Fashion_WS_FS17_05_02 Takko-Fashion_WS_FS17_03_01

 

Felicitari, Despina!

58 comments

  • Cea mai importantă dragoste pentru mine este dragostea dintre mamă si copil. Este cea mai pură, mai sinceră si inegalabilă dragoste de pe Pământ.

    • Pentru mine,dragostea pentru familie e cea care le intrece le toate.Ei m-au crescut,m-au educat,m-au iubit,şi încă o fac şi o vor face desigur şi îi mulțumesc lui Dumnnezeu că sunt sănătoşi!Pupici!

    • Hello Denisa! Nu stiu sa dau o definiție a dragostei sau să enumăr persoanele pe care le iubesc si cărora le dăruiesc toată dragostea mea,insa ce pot sa te asigur că unica si cea mai sinceră dragoste are loc atunci când dai naștere unui suflețel de care trebuie să te îngrijești toată viața și să îl asiguri că va avea parte de dragoste deplină din partea ta!Dragostea se naște! Te pup :*

    • Toată lumea spune că este importantă dragostea de mamă,dragostea de familie,de tată,de iubit,de bunici,etc.Eu cred că cea mai importantă dragoste e cea adevărată,indiferent care.Atâta timp cât e pură și din inimă e cea mai importantă oricare ar fi.Te pup și numai bine!❤

  • Hey.
    Am crescut, am învățat, am plâns, am descoperit lângă 2 persoane foarte importante pentru mine, surorile mele. Cele 66,6(6)% din familie reprezinta cea mai sincera dragoste. ❤

  • O sa fiu mega siropoasa cu asta :)) can’t help it, dar dragostea pentru viata. Mi se pare ca de aici se trag toate celelalte: dragostea de familie, animale, de sine, significant other & co.
    Daca iubesti viata asta si te bucuri de fiecare lucrusor mic din ea, chiar si cand nu merge ideal, atunci poti avea orice 😀 (la figurat evident, ar fi bine sa pice un sac de bani ca zambesti tamp la o floare pe camp primavara, dar poate pica un voucher *hihi*).
    Buh-bye, Denisa!

  • Buna!!! Cea mai importanta dragoste pt mine ( pe langa cea pt parinti bineinteles) este pt iubitul meu

  • In opinia mea, cea mai importanta dragoste este cea parinteasca!!! Legatura nemuritoare dintre copil, mama si tata este inaltatoare.
    Eu sunt o norocoasa, am o relatie absolut speciala cu parintii mei, ii iubesc enorm de mult si sper, la randul meu, sa ma bucur de dragostea neconditionata a fiicei mele.

  • Cea mai importanta dragoste pentru mine este dragostea mamei , pentru ca este neconditionata! Apoi ,urmeaza dragostea pentru frumos.

  • Cea mai importanta dragoste pentru mine e cea care o port fiicei mele care este cel mai important om din viata mea si simt ca si pentru ea sentimentele sunt acelesi pentru mine demonstrandu mi zi de zi aceasta si sunt o mama fericita si împlinita!

  • Cea mai importanta este dragostea fata de mine! Daca eu sunt multumita si fericita cu mine, totul din jur prinde un contur pozitiv!

  • Buna! Cea mai importanta dragoste pentru mine este dragostea pentru familie, dar si dragostea pentru viata si pentru “frumos” fie ca ne referim la oameni sau la obiecte!

  • Pentru mine, cea mai importanta dragoste este cea de natura. Daca ai grija de natura, automat ai grija si de tine si de familie, dar si prieteni 🙂 le poti dărui un viitor mai curat, mai frumos, mai sănătos!

  • Cea mai importanta dragoste a mea este si cea descoperita cel mai tarziu: dragostea pentru mine.
    Cred cu tărie ca atunci cand te iubesti pe tine, si te pui pe tine in fata, totul in jurul tau o sa functioneze perfect.

  • Dragostea de viata, care te face sa infrunti viata cu zambetul pe buze chiar si in zilele in care zambetul ascunde suparari. Care te face sa molipsesti lumea din jurul tau de fericire si buna dispozitie. Si care te invata sa pretuiesti tot ce e in jurul tau: familie, prieteni, natura etc.

  • Consider ca dragostea de mama este neprețuita, clar! Dragostea de mama se simte cel mai bine, asa cum iubesc ele, nu iubește nimeni 🙂 :*

  • O sa sune egoist,dar dragostea de sine e importanta.Daca nu te iubesti pe tine,e imposibil sa-i iubesti pe altii.

  • buna Denisa…eu din pacate sau fericire,depinde cum privim,dar pentru mine dragoastea mea cea mare si cea mai importanta persoana si dragoste este sotul meu….de mai bine de 11 ani

  • am vrut sa spun,din pacate,nu am o alta persoana atat de apropiata ,un copil ca sa imi revars dragostea asupra lui,dar aveam multe ganduri in cap si…..nu am reusit sa ma exprim clar::))

  • Dragostea față de viață, de tot ce ne înconjoară, și în special dragostea fata de cele mai scumpe bijuterii:copii noștri care ne fac să trăim o lunga poveste de iubire♥♥♥

  • Parerea mea este ca cea mai importanta dragoste este cea parinteasca!
    Ma simt asa de norocoasa ca am parintii sanatosi, fericiti si aproape de mine. Mereu ma pot baza pe ei. Ii iubesc extrem de mult!

  • Cea mai importanta dragoste este cea pe care o împărtășesc  cu toți cei  din jurul meu . Dragostea pe care le-o port părinților , surorii mele , iubitului meu , prietenilor și animalelor de companie este nemărginită . Toată acesta  dragostea pe care o împărtășesc se întoarce înzecit la mine. Consider ca dragostea este vitala , viața mea  fără ea ar fi anosta, ar fi un întuneric total , și ma bucur ca pot oferi și am de la cine sa primesc același sentiment.

  • Cea mai importantă dragoste e cea insuflata de părinții mei. Dragostea pură, frumoasă fără prejudecăți și exprimata sincer, indiferent de situație. ?

  • Cea mai frumoasă dragoste e cea exprimată sincer, cald, lipsita de prejudecăți și indiferent de situație. ? Happy Dragobete Day

  • Cea mai importanta dragoste este cea adevarata, cea care nu are nevoie de explicatii, justificari; cea pe care o simti si o traiesti cu toata fiinta. Cand vine vorba de sentimente, ceea ce primeaza este adevarata lor valoare.

  • Cea mai importantă dragoste pentru mine este tata, care din pacate nu mai este printre noi, dar vesnic in inima mea!!! Dragostea de parinti in general este cea mai importanta sau ar trebui sa fie .

  • Dragostea pentru parinti. Orice s-ar întâmpla, familia trebuie sa ramana pe primul loc. Familia e dragoste, familia e energie, familia e putere.

  • Pentru mine, cea mai importantă dragoste este dragostea sincera pe care un om ți-o poate oferi. Fără minciuni, fără înșelați, doar… dragoste sincera. Exista cu siguranță în viata fiecăruia care iubesc sincer, pentru ca fiecare avem cu siguranță o mama, căreia îi mulțumesc, o iubesc și o respect din tot sufletul și din tot cugetul meu pentru ca nu numai ca m-a crescut și mi-a oferit o educație frumoasa, dar a făcut asta cu trei copii pe care se străduie sa îi aducă pe drumul vieții. Mama mereu va fi lângă mine, la bine și la greu și din acest motiv scriu aceste puține rânduri, nu ca sa câștig, ci sa îi mulțumesc și mai mult față de alți ani! Mamă, îți mulțumesc și te iubesc mult!

  • Atâta timp cat știu ca am dragostea familiei mele, ma simt cea mai iubita ființă din lume! Pentru mine aceasta este cea mai importantă dragoste, este cea care îmi da forță, încredere, optimism și putere sa lupt.

  • Dragostea cea mai importantă este dragostea de sine, clar. Cu încredere în tine reuşeşti orice.

  • Cea mai importantă dragoste? Hmmm….eu cred ca diferă de la o etapa a vieții, la alta. La început dragostea de mama e cea mai specială, apoi cand ne îndrăgostim e dragostea aceea nebunească pentru persoana iubita, cea mai importantă, iar cand ajungem sa avem copii, fără dar si poate aceea o sa fie cea mai importantă dragoste, pentru prichindeii noștri! Dar, toate acestea trebuie sa fie pus pe plafonul dragostei pentru viata! ??

  • Hello ladie! Pentru mine cea mai importanta dragoste este pentru familia mea, ii respect si ii iubesc enorm, si mi e frica de ziua cand ne vom desparti! Te pup cu drag!

  • Grea provocare! Dragostea este importanta, asta e clar: dragostea de sine, dragostea pentru cel ales, pentru familie, pentru frumos. Dragostea este un sentiment inaltator, care da sens vietii. Mi e dificil sa aleg importanta destinatarului dragostei mele. E suficient, cred, ca iubesc si sunt iubita!

  • Cred ca dragostea cu cea mai mare importanta e cea dintre oameni. Fara aceasta ar fi haos.
    Ne nastem si cea mai mare iubire o purtam parintilor.
    Crestem, ajungem adolescenti si ni se pare ca cea mai frumoasa dragoste e cea copilareasca, cand tot ce vrei e sa stai cat mai mult cu fata/baiatul de care te-ai indragostit.
    Apoi ne casatorim si iubim noua familie.
    Bineinteles ca parintii sunt cei mai importanti, dar nu totdeauna realizam acest lucru.
    Si ca incheiere, pentru ca imi place cand un final este frumos si transmite ceva:

    In aceasta lume mare, cand prea multa ura traieste
    Tu iarta, tu asculta. Si cel mai important…iubeste!
    Iubeste si adu un zambet pe un chip ostenit
    Ca in final sa-ti fie sufletul cel mai fericit!

  • Eu cred că cea mai importantă dragoste este dragostea față de propria persoană. Bineînțeles că această dragoste nu trebuie dusă la extrem, spre aroganță sau orgoliu exagerat, ci ponderată într-o apreciere sinceră atât a calităților cât și a defectelor proprii! Nosce et ama te ipsum! 🙂

  • Eu cred ca cel mai importat e sa fii iubit de tine insati! Daca nu te iubesti tu pe tine, atunci de ce ar face-o altcineva? Dragostea de sine e cea mai importanta!

  • pentru mine dragostea de mama este cea mai importanta.din pacate,mama e plecata in strainatate,ne vedem rar si sincer imi vine sa plang cand scriu aceste randuri.te pup si o zi buna iti doresc!

  • Dragostea de dragoste! Doamne mult iubesc sa iubesc, in orice fel si orice chip, oricand, oriunde si neconditionat. Da!

  • Din punctul meu de vedere dragostea pt propria persoana este cea mai importanta! Daca te iubesti pe tine cu adevarat inveti sa iubesti si respecti oamenii din jurul tau!

  • Cred ca cel mai important si cel mai important este sa ne iubim pe noi insine,pentru ca daca nu ne iubim noi,cum putem cere cuiva sa ne ofere dragostea lui/ei ?!! Imediat dupa asta,pentru mine conteaza iubirea persoanei dragi,a familiei,pentru ca ei sunt oamenii care ne sunt alaturi in orice moment,mai bun sau mai putin bun pe care viata ni-l ofera.
    Iti doresc o primavara frumoasa si insorita !!

  • Cea mai unica dragoste și minunata cred ca este cea pentru copilul tau. Sunt niște clipe extraordinare pe care le trăiești alaturi de el .și o dragoste atat de pura si sincera de nu iti poti imagina unde încape atâta. ?

Comments are closed.