Cum decurge o consultatie gratuita de piele la Kiehl’s?

Ladies, nu stiu daca ati vazut pe facebook & instagram, dar saptamana trecuta am avut un concurs simpatic prin care am ales 5 cititoare awesome care sa mearga cu mine la aniversarea magazinului Kiehl’s din Baneasa Shopping City.

Eu sunt mare fana Kiehl’s, am incercat produsele lor pentru prima oara acum doi ani in Roma unde mama a facut ravagii in magazin si si-a luat tot felul de creme si cremute. Cand s-au lansat la noi am fost tare bucuroasa, pe langa produsele super bune, toata partea de branding e ahhmazing. And again, you know I’m a sucker for pretty packages.

Moving on, ce am facut la aniversarea Kiehl’s? Ne-am super distrat, bine, eu m-am super distrat, nu pot vorbi in numele fetelor, eu sper ca si ele, ha!

Am facut fiecare o consultatie gratuita de piele, se pare ca stau mai bine cu vreo doua procente la gradul de hidratare fata de anul trecut, am gustat ceva bun, am facut poze & co.

Cum decurge o consultatie gratuita de piele la Kiehl’s? See the below vlog. De asemenea, daca va faceti consultatia, primiti si 5 esantioane gratuite 🙂