Hai la Romanian Fashion Philosophy

Ce este Romanian Fashion Philosophy?

O noua filosofie despre moda, un concept avandgardist care doreste sa reuneasca sub acelasi acoperis designerii de top ai momentului, branduri cunoscute din industria de moda si sa dea ocazia celor mai talentati dintre absolventii facultatilor de design vestimentar sa se afirme.

Evenimentul va avea doua componente, una de expoxitie, unde se pot achizitiona piese ale designerilor participanti, dar si al altor parteneri si partea de prezentari de moda care se desfasoara din 45 in 45 de minute, cu pauze pentru social networking, activari de produse, degustari de vinuri & more,  unde se poate intra doar pe baza de invitatie. Si eu am 10 invitatii duble VIP pentru voi.

Vor participa peste 25 de designeri din  Italia, Germania, Rusia & Grecia care isi vor prezenta cele mai noi colectii. Si ca sa dau si cateva nume: Cannella, Giovanni Fabiani, CM CREAZIONE, Institutul de Moda Salomeia Truta, Di Vero, Lena Criveanu, Claudia Rawlings, Celebrity Skin, Alexandra Calafeteanu, Marie Ollie, Lui by Luisa, LYK, Evgheni Hudorojcov, Mineli.

Evenimentul va avea loc pe 13 & 14 octombrie la Palatul Bragadiru, mai multe detalii pe fashionphilosophy.ro

Alsooo, cum am mentionat mai sus, am 10 invitatii duble VIP pentru voi.

Doar trebuie sa imi lasati un comentariu ca doriti sa participati pana marti, 12 octombrie.

5 comments

Comments are closed.