Dark outfit de toamna tarzie

When you fall out of love! Relatia mea cu outfit post-urile este exact ca una de dragoste esuata, a inceput timid, cu cateva poze de la evenimente in care imi puneam o mare bulina pe fata, apoi, am inceput sa am mai mult curaj si sa nu mai fiu paranoiaaa si am postat regulat cate o tinuta. Am iubit sa fac poze la un moment dat in istoria blogului, dar dupa un timp a inceput sa mi se para o corvoada si nu mai faceam poze din placere, I was kinda faking it si se cam observa. Asadar, am renuntat dupa cateva lupte & luni bune.

Iar acum, dupa foarte mult timp, e ca si cum te-ai reintalni cu un fost, bineinteles, cu care ai ramas in relatii bune, ha! E asa bittersweet si realizez why you I ended it in the first place.

Motivul postarii? Am primit acest palton calduros de la Giorgal si am zis sa rekindle de flame, dar parca tot mai mult mi-a placut sa fac clipul pe youtube, * wink * wink *.

Ce port?

Dark outfit de toamna tarzie Dark outfit de toamna tarzie Dark outfit de toamna tarzie Dark outfit de toamna tarzie Dark outfit de toamna tarzie

Photos by Andra Oprea

8 comments

Comments are closed.