Experienta mea cu Nomasvello

Era o vreme, acum vreo 2 – 3 ani, cand aveam mai mult timp la dispozitie si mult mai multa determinare, ca sa nu zic motivare, ca si acum sunt motivata dar nu ca atunci. Mergeam aproape in fiecare zi la sala, chiar si de mai multe ori pe zi, mergeam la masaj saptamanal, tratamente & alte cele. Ei bine, vremea aceia s-a cam dus, acum daca ajung de trei ori pe saptamana la sala, este bine. De masaj & tratamente, nici nu mai zic.

Se cunoaste? Pai normal ca se cunoaste, cum sa nu se cunoasca.  Dar si acum incerc sa mai strecor cate un masaj pe ici pe colo, un tratament & co.

Cei de la Nomasvello m-au invitat sa incerc doua dintre serviciile lor, nu m-am aruncat la epilare definitiva din varii si diverse motive, dar am incercat in schimb, un tratament de curatare faciala Pro Skin & unul anticelulitic LED + Esthetic.

nomasvello

Dupa ce am intarziat vreo 20 de minute, I know, shame, shame, shame, voiam sa incerc doar una din proceduri ca sa nu incurc programul, lucky me, le-am incercat pe amandoua.

Tratamente de curatare faciala am mai facut pana acum, dar din acela, manual, ca sa zic asa. Stiam intr-o oarecare masura la ce sa ma astept si chiar am fost intrebata inainte ce toleranta am la durere, din fericire pentru mine, foarte ridicata. Amalia de la Nomasvello a fost foarte simpatica, tot imi punea intrebari si ma tinea de vorba ca sa nu ma gandesc la durere. Nu mi s-a parut un procedeu dureros si nici invaziv. Intr-adevar, fata mea era destul de incarcata si a trebuit insistat pe anumite zone.  Am ramas putin rosie si puffy dupa, dar tenul este baby smooth si se simte excelent.

Tratementul consta  utilizarea eficientă a ultrasunetelor si a energiei galvanice. Se aplica un ser fizioligic apoi cu un fel de mini spatula se deschid si curata porii, apoi cu aceasi spatula & cu ajutorul energiei galvanice se inchid porii si la sfarsit se aplica o lotiune cu vitamina c. Toata distractic dureaza vreo 20 de minute.

Tratementul anticelulitic Led + Esthetic este floare la ureche, practic se aplica un gel si apoi stai sub un aparatel ce pulseaza lumina care face toata treaba. Nu simti aproape nimic, doar o senzatie de racoare de la gelul anticelulitic. Nu ai cum sa vezi mega rezultate dupa o singura sedinta dar pielea mi s-a parut putin mai ferma. Un tratament complet are 12 sesiuni, cu o frecventa de 2 saptamani & am inteles ca dupa o sa vezi rezultate bune, mai ales daca combini cu sport & o dieta corespunzatoare. I know, I know, pizza is life.

 De asemenea, una dintre ofertele speciale ale celor de la Nomasvello, doar in luna august este un discount de 55% la tratamente faciale: Curatarea faciala Proskin+ aplicare masca sau fiola (la alegere si in functie de tipul de ten). Mai multe detalii la ei pe Nomasvello.ro

Oferta Nomasvello