Cum sa ai un par mai dens si cu volum?

Iti povesteam zilele trecute ca nu pot sa imi fac bucle pentru ca in 99% din cazuri nu rezista. Si nu doar bucle, cam tot ce tine de zona asta de coafuri oarecum effortless ce nu necesita foarte multe produse de styling.

Why? Pentru ca am parul moale, lipsit de densitate iar de textura nici nu vreau sa vorbesc. Sincer, dupa ce l-am vopsit am crezut ca o sa isi mai schimbe structura, ca o sa fie mai “batos”, dar m-am inselat amarnic. Da, s-a mai uscat putin dar este in continuare moale & fara volum.

Deci chiar am nevoie de ingrijire experta.

Par mai dens cu Fibralogy

Acum ceva vreme, am inceput sa folosesc gama Fibrology de la Elseve de la L’Oreal Paris , dupa un mic quiz, pe care il poti face pe www.elseve.lorealparis.ro, unde am aflat ca #eusuntalbastru. Major love! Fibrology contine filoxane, o molecula care trece din stare lichida in solida, patrunzand in profunzimea fibre capilare. There, it works its magic si face parul mai dens & ofera volum cu fiecare utilizare.

Am vazut diferenta dupa prima spalare. Dar am folosit si serul densificator care este ahhhmazing. Dupa samponare & clatire, il aplic pe toata lungimea parului & folosesc balsam. Parul se simte mai dens, are mai mult volum & este “mai greu”, fetele cu parul subtire o sa inteleaga perfect la ce ma refer.  In plus, foarte placut la atingere.

Intra in quiz pe pe www.elseve.lorealparis.ro, sa afli ce tip de par ai si ce gama ti se potriveste si ai sansa de a castiga una din cele 10 game Elseve de la L’Oreal Paris pentru un AN, in functie de tipul de par, prin tragere la sorti.

[blockquote]

#eusuntalbastru, tu ce culoare esti?

[/blockquote]

Par mai dens cu Fibralogy