Cum m-am vopsit acasa cu Color Naturals de la Garnier?

M -am vopsit acasa, bam! Da, da, da, eu! Denisa, doua maini stangi.
De ce? Pentru ca vreau sa fac cat mai multe lucruri noi si sa ies putin din zona mea de comfort, hence the youtube video also. Inca nu sunt pregatita sa ma dau cu parapanta, asadar am inceput incet, pasi mici dar siguri. Cine stie, poate data viitoare ma si pensez singura…
Jokes aside.

Dupa cum vei vedea si in clip,  sunt mega, uber, excited. Probabil pentru ca am folosit  vopsea foarte faina & usoara de utilizat, Color Naturals Colectia Tentatii Naturale de la Garnier in nuanta 6N, pe care o gasesti aici. Nuanta care este un saten deschis cu reflexii rosiatice, cel putin asa a prins pe parul meu, el fiind la origini un saten mediu.  In plus, mai aveam si cateva suvite blonde iar acum am parul mult mai uniform si foarte natural. Acum sincer, doar nu ma faceam mov sau cine stie ce culoare, pentru ca pur si simplu nu m-ar fi caracterizat.

denisa-garnier-color-naturals

Colectia Tentatii Naturale este interpretarea Color Naturals de la Garnier a trend-ului de Nudes, trend foarte popular anul trecut dar si anul acesta. Colectia contine 3 nuante, toate inspirate de the Nude trend si bineinteles, foarte naturale. Eu personal, sunt fana a trend-ului, atat in machiaj cat si in moda. In machiaj mi se pare ca nu prea ai cum sa gresesti cand realizezi un look in culori neutre iar cand vine vorba despre moda, Nudes are effortless, elegant & timeless.

Ca si textura, ca stiu ca asta este o intrebare generala, parul nu este mai aspru sau mai uscat, ba din contra mi se pare putin mai soft fata de cum era inainte & hranit.

Probabil datorita formulei unice Garnier Color Naturals, imbogatita cu 3 uleiuri nutritive – Masline, Avocado si Karite. Ce face aceasta? Hraneste intens, netezeste fibra capilara si creeaza o bariera de protectie impotriva agresiunilor externe.

Imi place foarte mult rezultatul, mai mult decat ma asteptam & mi se pare ca mi potriveste culoarea.

Anyways, check the video! Iar pentru intrebari, iti stau la dispozitie 🙂

Garnier-Color-Naturals-Tentatii-Naturale

2 comments

  • Eu pana acum foloseam Olia, dar o sa incerc si Color Naturals. Este f frumoasa nuanta 6N.

Comments are closed.