Cum sa fii tu in orice moment cu B.U.

Am atatea lucruri despre care vreau sa scriu pe blog, saptamana trecuta tot am deschis laptopul, m-am logat si pauza. 

Voi incepe saptamana prin a-ti povesti despre o campanie de empowering a celor de la B.U. si despre noua gama de produse lansate plus a little something, something despre cum sa fii tu in orice moment.
Asa, pai B.U. au lansat campania #BUnofilter prin care ne incurajeasa sa fim noi in orice moment. Cum adica sa fii tu in orice moment? Sa fii spontana, sa te exprimi liber, sa ai incredere in tine si in abilitatile tale, sa be you pe scurt. Cam greu cateodata, stiu.
Imi aduc aminte prima oara cand am descoperit B.U., cred ca era 2002 sau 2003, era vacanta de vara, cred ca eram clasa a 6 a sau a 7 a si am primit cadou un spray B.U. , da un spray, erau alte vremuri. Eram foarte mandra de mine, mi se parea atat de tare, aveam deja de unde sa aleg, adica doua spray-uri. 
Fast forward in liceu, mi-am cumparat primul parfum B.U., eram in perioada mea de glorie punk rock. Acum sa fiu sincera, atunci cred ca ma exprimam cel mai liber, par scurt, black eyeliner, black clothes si o atitudine din extraordinar de  relaxata, to say so. In acelasi timp, eram kinda nerdy & recitam poezii de Eminescu pe la ziua liceului. Ce sa mai, o combinatie oarecum haioasa.

Si acum incerc sa fiu eu in orice moment, sa zicem ca o alta versiunea a mea in functie de situatia in care ma aflu dar bazata pe aceleasi principii. Business savy, party girl, relaxata, creativa, bubbly, sparkling, wild & crazy, mai ales wild and crazy. O parte chiar starile din campania #BUnofilter .
 Dar am invatat & inca invat sa ma simt bine in pielea mea, cu bune si cu rele. Da, normal ca sunt si rele. 

Some tips on cum sa fii tu in orice moment?

  • trust your instinct, 99% din timp you’ll get it right.
  • nu toata lumea o sa te placa, nici nu trebuie. Persoanele carora incerci sa le faci pe plac nu vor fi alaturi de tine cand vei avea nevoie. Again, you do you.
  • mai trebuie sa faci si compromisuri din cand in cand dar fa asta just for a higher purpose.
  • apreciaza cine esti si daca vrei sa schimbi ceva la tine, fa asta pentru tine nu prentru altcineva.
  • cunoaste-ti valorile personale & act on them
Pana in iunie, B.U. are provocare saptamanala pe bunofilter.com/romania, daca iti incarci fotografia in site & iti alegi starea, poti castiga o multime de premii. Dar te las sa le descoperi pe site.

Also, noua gama Golden Kiss vine in intampinarea #BUnofilter cu un vibe fresh & cool. Ce sa iti spun despre noul parfum Golden Kiss? Te va invaluii cu un buchet floral & fructat ca mai apoi sa simti aroma proaspata de bergamot, mar & para, plus un extra touch dulce de flori de iasomie & pruna.  Este un parfum pentru zilele de in care vrei incerci ceva nou, inedit.
Gama contine B.U. Golden Kiss Eau de Toilette, B.U. Golden Kiss Natural Spray & B.U. Golden Kiss Deo Body Spray.
Te invit sa descoperi site-ul bunofilter.com/romania, sa participi la concurs si sa keep an eye pe facebook & instagram. Voi posta starea mea in fiecare saptamana + inca o surpriza.
Tu ce stare ai astazi?
I feel sparkly ๐Ÿ™‚

5 comments

Comments are closed.