Trei perechi de ochelari de soare pentru primavara

Trei perechi de ochelari de soare pentru primavara e putin spus, deoarece pana la urma poti sa ii porti tot timpul. Eu port ochelari de soare si iarna fara stres. De ce fara stres? Pentru ca tot am auzit lucruri de genul, ” vai, dar nu este soare”. Da, nu este soare dar este o lumina nu tocmai ok pentru ochi, in plus, sa nu uitam, zapada reflecta lumina.
Iar atunci cand mai ai si o mica miopie, trebuie neaparat sa porti ochelari de soare. Ahh, si nu faci nici riduri, ha!
Moving on, de curand am primit doua perechi de soare foarte faine de la Gianfranco Ferre de pe Sun Style, eu mi le-am ales pe acestea dar am mai vazut cateva modele interesante si am zis sa le includ intr-o postare. Din pacate, sunt sold out acum. Dar va spun, cei cateye vin grozav, mai ales daca aveti fata ovala/ rotunda.  O postez pe instagram un selfie cu ei 🙂

La Dolce & Gabbana Exclusive Butterfly imi place foarte mult modelul tortoise albastru, nu prea sunt modele cu pattern-ul & culoarea astea. Eu am unii asemanatori ca si forma & print, de la Karen Walker si sunt indragostita de ei. 

Inca nu mi-am achizitionat o pereche de Ray Ban Wayfarer clasici pentru ca am ochelarii de vedere asa si vreau sa “explorez si alte optiuni” * wink*. Nu, tot am zis sa ca imi iau dar nu am avut ocazia, merg mereu tot spre oversize & cateye. Acestia, in schimb, mi se par foarte misto, 

Am probat acum ceva vreme o pereche square style de la Prada, foarte faini, dar si faimosul model So Real de la Dior. Acestia, Prada catwalk rectangle, mi se par the love child between those two, doar ca putin mai versatili & mai purtabili.

Cam acestea ar fi o parte din alegerile mele, cum vi se par? 

2 comments

Comments are closed.