Cum sa te simti sexy in 5 pasi simpli

Cum sa te simti sexy in 5 pasi simpli? Dar, Denisa, ce vrei sa spui? Nu te simti sexy? Nu mereu dar azi, am baut 3 smoothies, o cafea si a vitamin water, ma simt inspirata. Bine, nici nu ai cum sa te simti sexy tot timpul, iar acum, dupa o iarna lunga and full of junk food, parca e si mai si.
Asadar, am pus adunat cateva tips-uri care te vor face sa te simti sexy. 
1. Mergi la sala, nu doar pentru ca e la “moda” all this healthy living stuff, ci pentru ca te vei simti extraordinar dupa. In timpul, mai rar, mai ales daca nu ai antrenament. Daaar, sweaty is sexy. 
2. Mergi la spa / salon! O zi de rasfat rezulta intr-un mare boost de incredere in sine si relaxare, mai ales daca dupa adaugi si un pahar de vin rosu sau mai multe. 
3. Put on some Miguel and dance in your panties a la Callie Torres. Nu-mi spune ca te nu uiti sau nu te-ai uitat vreodata la Grey’s Anatomy, imi este foarte greu sa cred. 
4. Si ca tot veni vorba de panties. buy yourself some sexy lingerie. Fac ce fac si tot intr-o romengleza desavarsita scriu. Lenjeria intima sexy ne face sa ne simtim amaaaazing, like a super woman. Pe SevenSins.ro gasesti o multime de astfel de produse, unele mai sexy decat altele, ahahaha.
5. Ai incredere in tine si nu incerca sa fii ceva ce nu esti, este cel mai important.   
Eu sunt obsedata de lenjeria intima, am venit de la Bruxelles cu 15 perechi de panties, da, vorbesc serios. Am vrut sa imi iau si cateva sutiene dar m-am potolit… Am facut o selectie cu cateva piese de pe SevenSins ce mi-au placut mie in mod deosebit. 

1 comment

Comments are closed.