Concurs Answear: Ce ar purta Mos Craciun daca ar fi femeie?

Modul potrivit de a incepe acest articol este sa va comunic ca la resedinta Luntraru sunt asteptate patru colete de la Answear. Nu, nu a fost impartita o comanda in patru ci eu si a mea mama am comandat o groaza de chestii de pe Answear… Mereu am vrut sa cred ca sunt aia cumpatata din familie dar va spun sincer ca nu stiu ce se intampla lately.
De unde eram acuzata ca, and I quote, “ai ariciul in palma, Denisa”, acum sunt intr-un spending spree de parca m-a posedat demonul shopping-ului. Hai ca deja devin radicala, truth be told,  sunt multe chestii faine pe Answear de care eu am considerat ca am nevoie, bocanci, pulovere & so on.
Nu spun asta pentru ca acum o sa avem un concurs awesome cu ei, it is just the truth.
Asa, concursul, pai cei de la Answear ne-au provocat pe mine si pe tine sa ne imaginam cum s-ar imbraca Mos Craciun daca ar fi femeie. In viziunea mea, she would be a boss bitch, sper ca iti dai seama de ce. Adica femeia are o companie internatioanala…
Eu am facut trei colaje in polyvore, chiar imi era dor, cu trei tinute diferite, casual, business chic & un fel de party queen. 
Realizeaza un colaj, in polyvore & co, sau lasa link-urile aferente tinutei intr-un comentariu si primesti automat o reducere de 25% pentru prima cumparatura din 2016. Aaaand a lucky winner va primi un voucher de 300 de lei.

Cum ti se pare? Mie mi se pare uber cool, ai o saptamana la dispozitie, iar pe 22 seara voi anunta castigatoarea sau castigatorul…

Acum sa iti arat ce am facut eu:

Nu uita sa lasi si adresa de email, mult succes & inspiratie!
Sharing is caring!

Concurs incheiat!

Felicitari, Alina Balaceanu!

23 comments

Comments are closed.