Experienta Mea cu St.Dalfour + Concurs

Vreau sa va povestesc de niste gemuri bune rau dar, inainte, spuneti-mi daca ati profitat de Black Friday? De ce? Aaa pai, eu cred ca anul asta am exagerat putin, de unde pana acum nu mi-am comandat nimic, am zis sa recuperez… Am  luat o parte din cadourile de Craciun, mi-am reinoit garderoba de iarna am mai luat niste prostiute de care nu am nevoie, you know the drill. Da, da,da stiu, smart shopping, de asta intrebam daca ati profitat de reduceri.
Asa, daca tot mi-am spalat marturisit pacatele, ma simt mult mai bine acum, pana o sa imi verific soldul, vreau sa va povestec mai mult despre St. Dalfour si despre problema mea vesnica cu micul dejun. Well, s-a cam rezolvat acum.
What do I mumble about? Nu stiu daca am mai scris pe blog, mai mult ca sigur ca da,  sunt mereu in pana de idei pentru micul dejun. Am mancat atat de mult avocado incat trebuie sa iau o pauza.
Daaaar, da exista un dar, am descoperit gemurile St. Dalfour si diminetile imi sunt mult mai dulci, ha, pun intended. Sa va spun un mic secret, nu prea ma dau in vant dupa gemuri in general pentru ca mi se par mult prea dulci, majoritatea exagereaza cu zaharul ( da, chiar si bunica), and my sweet tooth nu e chiar atat de sweet, se pare. 
So, de cand am descoperit gemurile St. Dalfour, bine, mai repede spus de cand m-au descoperit ele pe mine, am incercat o groaza de combinatii cu gem. The best part? Sunt naturally sweet,  deoarece zaharul utilizat in mod traditional este inlocuit cu zaharul din fructe(suc concentrat). Healthy stuff, nu? In plus, au o textura foarte misto, silky smooth si da, sunt extra yummy.
M-am rasfatat cu mango&ananas, 4 fructe, cirese negre & capsuni. Preferatul meu a fost cel cu mango & ananas, it figures, l-am combinat cu putin ovaz & iaurt, care dupa sala parca te unge pe suflet. Bine, acum si cel de cirese negre cu putine nuci & un pahar de vin, este ahhmazing.
Da, dupa cum puteti bine observa nu m-am limitat doar la micul dejun daca vorbim despre gemuri sanatoase fara zahar. Gem de capsuni cu branza calcica? Yum, yum, yum,  mai ales cand iti e pofta de ceva dulce.  
Unt, gem 4 fructe & paine prajita? Delicios si fara complicatii! Mda, gata, ma duc sa imi mai fac o portie… Shhh, don’t tell!
Gemurile St. Dalfour vin in doua game, clasic & exotic… Gama clasica contine gem de 4 fructe, caise, capsuni, cirese negre, zmeura, afine, iar cea exotica portocale & ghimbir, mango & ananas, smochine, zmeura & rodie.
Ahh, nu v-am spus de concurs.  
Ce sortiment St. Dalfour din Gama Exotic v-ar placea sa incercati, si de ce? Va spun eu, cel de mango & ananas este divin dar lasati un comentariu cu alegerea voastra.
Ce castigati? O cutie cu 5 sortimente St.Dalfour sa va rasfatati si voi ca si mine…
Nu uitati, sharing is caring!  Aveti o saptamana la dispozitie, iar castigatorul va fi ales prin random.org. Premiul va fi expediat doar pe teritoriul Romaniei. 

Felicitari, Anca!

38 comments

Comments are closed.