3 motive pentru care fac shopping

Vă anunţ de pe acum că această postare va fi realizată într-o romgleza desăvârşită.
Săptămâna trecută, eMAG a lansat o nouă categorie: pam- pam, de “Fashion”, pam-pam!  Până acum au aproximativ 14.000 de produse listate!  Da, da, 14000, urmând ca în următorul sezon să ajungă la 25.000, which is a lot, a lot! Cred că cunoşteaţi această informaţie deja, mie mi-a vuit facebook-ul cu “ La zece bluziţe pe care ea le cumpără, merit şi eu o cămaşă”
Ce brand-uri o sa gasiti pe eMAG Fashion? Pai, de la brand-uri internationale ca Little Mistress, Selected, Menbur, Aldo, Lacoste, Guess, Lucien Piccard, Caravelle, Celio, Yepme pana la  brand-uri locale ca Nissa, Raspberry, Carmencita,  YVY Bags ,TinaR, Lashez, Otter, Madame, Condur, Meli Melo. Ahh, şi brandul propriu eMAG,  RELEASE.
Am fost provocată de eMAG sa împărtăşesc cu voi 3 motive pentru care fac shopping! Doar 3? Când depăşesc bugetul alocat, pot găsi vreo 30 de motive, ha! Anyways, here goes:
  1. Imi place sa imi cumpăr lucruri, nu neapărat că aş avea nevoie de ele, doar de dragul de a cheltuii bani. De ce? Pentru ca altfel am impresia ca I work in vain! Nu, nu am o problem.
  2. Fac obsesii pentru anumite piese şi imi cumpăr the same thing like there’s no tomorrow. De exemplu, în decurs de 2 luni mi-am cumpărat 3 perechi de adidasi. Do I need them? Not really…
  3. Blame it on Pinterest! Petrec foarte mult timp pe Pinterest, which is full of wonders. De gătit nu prea gătesc,  cu redecoratul este mai greu,  asa ca cel mai simplu  cea mai la îndemână opţiune e sa imi cumpăr chestii de le văd pe acolo. Acum vreau multe perechi de pantaloni de inspiraţie masculină şi tricouri basic.

Ar mai fi retail therapy, bags make me happy şi altele dar zic să mă opresc aici. Dar că aş vrea să ştiu voi ce motive invocaţi când faceţi shopping?
Până una alta, check eMAG Fashion out ♥

1 comment

Comments are closed.