Castiga un fier de calcat Philips PerfectCare Azur

Astăzi vin cu o veste bună, ehhm, mai multe veşti bune de fapt. Philips a lansat un nou fier de călcat, Philips PerfectCare Azur, şi oferă unul cititoarelor fashioninmyeyes.com şi încă unul fanilor blogului de pe facebook.  

Eu am foarte mare grijă cand îmi calc hainele, mai ales dacă sunt dintr-un material mai pretenţios, dar imi ia ceva timp să schimb setarile şi cu toată grija mea, am și ars cateva piese, aşa ca noul Philips PerfectCare Azur mi se pare super.

De ce?
Simplu, poţi călca orice tip de material, în orice ordine doreşti fără a schimba setările de fiecare dată: mătase, lână, bumbac, caşmir, ce vreţi voi. Aţi observat luciul acela după călcarea articolelor de îmbrăcăminte. Ei bine,  Azur nu creează luciu şi elimină şi riscul de ardere.

Cum aşa?
Philips PerfectCare Azur este dotat cu o talpă revoluţionară, T-ionicGlide,  cea mai performantă talpă Philips. Aceasta este acoperită cu un strat de oxid de titan integrat care oferă  o alunecare cu 25% mai uşoară.  De asemenea,  Optimal Temp este singura tehnologie care păstrează combinaţia perfectă între temperatură și aburi, astfel încât nu mai necesită reglarea setării de temperatură atunci când călcaţi diferite materiale.

V-am convis?  Ce trebuie să faceţi pentru a caştiga un fier de călcat PerfectCare Azur?
Unele articole vestimentare au nevoie de îngrijire specială pentru a-şi păstra aspectul impecabil. Află de aici sfaturile şi trucurile Philips (sectiunea Sfaturi si recomandari), apoi scrie, într-un comentariu, pentru ce piesa din garderoba ta îţi doreşti un fier de calcat mai performant şi de ce ?

Pentru o şansă în plus, like pagina www.facebook.com/acasacuphilips & share concurs pe facebook (Concurs Philips, câştigă un fier de călcat PerfectCare Azur. Participă acum > http://bit.ly/179SP9H ). Menţionează asta într-un comentariu separat, care să conţină şi link-ul de share.

Ahh, încă ceva: părerea ta despre produsul câștigat este foarte importantă pentru Philips. De aceea, câştigătorul este rugat să trimită un scurt review de produs, după folosirea premiului, pentru a fi publicat pe blog şi pe pagina Philips.

Câştigătorul va fi ales prin random.org. Concursul durează 10 zile, mult succes!
Castigatoarele concursului:
blog: Macy Mac
facebook: Dorina Cana
Felicitari!

161 comments

Comments are closed.