Calling all bloggers! Câştigă un aparat Philips Lumea!

RO only, sorry!
La începutul săptămânii v-am spus ca urmează o surpriză din partea celor de la Philips, aşa ca am revenit cu un concurs dedicat tuturor posesoarelor de blog de beauty & co.  
Ce concurs?  Philips oferă un aparat de epilare definitivă Lumea SC 2003 pentru faţă şi corp bloggerului care scrie cel mai frumos articol despre Lumea, tehnologia IPL & de ce doreşte să încerce produsul. Ultima parte este mai mult o cerinţă a mea.  Trust me on this one! De asemenea,  menţionaţi în articolul vostru, pe care dintre bloguri aţi citit pentru prima data despre Philips Lumea (dintre blogurile pe care se desfaşoară concursul).
După publicarea articolului, lăsaţi un comentariu cu link-ul acestuia. Eu o sa aleg articolul preferat, apoi acesta va fi jurizat împreună cu celelalte articole de mine + Adina, Olivia, Lioara, Ioana, Anda Mihai @ Philips & Ana Fâcă – medic specialist dermatolog.
E un concurs mai amplu şi vă puteţi înscrie pe toate blogurile participante cu acelaşi link, Adina Necula, PapuşaRusească, Lioara Bradu  & Ioana Dumitrache.  

Concursul se desfăsoară în perioada 12 Aprilie – 19 Aprilie (ora 24:00).Câştigătorul va fi anunţat pe toate blogurile pe care se desfăşoară concursul şi pe pagina www.facebook.com/philipscare, pe data de 22 aprilie.

ps: săptămâna viitoare mai urmează o surpriză!


Castigatoarea concursului este Adiana, felicitari!

6 comments

Comments are closed.