on being a beauty blogger, Special K

Image and video hosting by TinyPic

Meet Special K, or Maria, she’s a ro beauty, more like make-up, blogger; the way she plays with colors and fantasy lashes is simply amazing. Myself, I can’t proper hold a make-up brush or even apply something more than eyeliner, ohh well I’m good at other stuff.
Visit her blog at special-koko.blogspot.com

1. How did you start blogging?

Actually I had a hi5 account where I uploaded pics of myself and girls were always complimenting my makeup. They were curious about what products I used, they were asking advice on how to do their make-up or what colors they should wear and they suggested I start blogging. So when a lot of requests began to appear, I figured why not…might as well share what I know on a larger scale. And the rest is history as they say.

2. Why beauty?

Cause it’s my cup of tea! :)) I’m kidding! Actually my blog is more about make-up…looks, tips and tricks, product reviews, tutorials. I do not touch subjects such as skincare, nail art, hair…you know, beauty related stuff. I stick to what I know best and what I feel I have to offer to others.

3. What’s your favorite make-up/beauty product?

That’s a tough one! If by “make-up product”, you mean a general category I would have to say concealer because I have dark under-eye circles. If you were talking about a specific product, I think I’d go with Clinique Blended Face Powder, though I’m really starting to like Revlon’s PhotoReady foundation!

4. Most successful look you created?

Out of the artistic ones, I’d have to say “Phoenix” and “Truth or dare” out of the wearable ones.

5. Keen to share a beauty trick?

Aren’t I always? The most important thing I can teach you, and I know it sounds cliché, is that you have to feel good about yourself, to be happy with who you are and how you look and to express your own personality through make-up .

Ohh I forgot to tell you, she does make-up tutorials too. Check them out here.
Image and video hosting by TinyPic

24 comments

  • Stiu ca o sa trezesc comentarii negative, dar machiajele ei mi se par usor vulgare, undeva la limita intre femeia fatala si pitzi. Nu ma asteptam sa promovezi blog-ul ei. 🙁

  • @Anca: mai mie imi plac, si toate au o anumita tema. Intr-adevar unele nu sunt chiar purtabile.
    Dar are foarte multe machiaje
    care nu sunt la "limita" pe blog:)

  • Multumesc fetelor si tie Anca…stai linisita :)) Like I said, da'probabil n-ai citit, important e sa ma simt eu bine cu cine sunt, nu sa fac pe plac altora conformandu-ma la niste norme sociale arhaice.

    Nookie, sper sa nu-ti pierzi din cititori din cauza mea :)) Multumesc mult, din nou! Te pup! :*

  • @Special K: eu am pielea mai inchisa ca tine si parul la fel. Si normal ca majoritatea machiajelor tale nu mi se potrivesc si arata un picut vulgar pe mine, din cauza culorilor. Insa pe tine arata f dragut, tocmai pentru ca ai pielea deschisa la culoare.

  • Mie imi plac eneorm de mult look-urile. Fiecare iubitoare de make-up cu siguranta va sti sa extraga cate ceva si sa se inspire indiferent cat de mult i se potrivesc stilul si culorile… Tine-o tot asa, faci o treaba excelenta!

  • Îmi place foarte mult blogul Mariei. Nici nu se pune problema ca machiajele prezentate să fie vulgare.
    Am învăţat foarte multe din tutoriale iar pozele m-au inspirat cel puţin la fel de mult.Am ajuns să capăt tot mai multă îndemânare şi să mi se ceară sfaturi sau cereri de a machia alte fete.
    Cea mai impresionantă este deschiderea respectiv sinceritatea cu care ea împarte ceea ce ştie, cu noi, cei care înţelegem mai mult sau mai puţin munca sa.

  • OMG she's so beautiful and I love her make up on that first image…

    Enjoyed reading this post so much, you did a great interview! Congrats!

    Hope you're having a great week so far…cheers: Evi

  • amazing post as always!
    of course i can recommend you some shopps and cafés in Prague.

    So,go to H&M,Zara,New Yorker,Mango,Bershka,Pull and Bear..these clothes shopps are really cool.

    And cafés,we´ve got here McDonald,Starbucks and lots of other small cafés which you´ll surely like!
    have a nice day♥

  • Hey!Maria, eu consider ca nu ar trebui sa iei ca pe o jignire comentariile de mai sus.Fetele si`au exprimat doar un punct de vedere.Anyway,am observat mai de mult..e posibil sa fie o impresie gresita, dar iei mult prea personal niste comentarii.Fetele sunt usor "nemultumite"(cuv.nu e suta la suta potrivit :))) nu de faptul ca incalci regulile alea..ale machiajului de zi, ci de faptul ca le indemni (prin exemplul personal) sa poarte machiajele usor extravagante pe timp de zi.Intr`adevar, fiecare e liber sa faca ce vrea, dar ceea ce faci tu este echivalent cu a purta rochie rosu cu paiete si sclipici in metrou in plina zi :D…Sper sa nu te simti jignita citind acest comm,pt.ca nu asta intentionez… :* and >:D<

  • Mai..
    Machiajul tine de personalitate, de caracter,de stilul propiu …
    Iar ce face Koko nu e deloc vulgar – pentru ca i se potriveste si in plus cunoaste tehnici,reguli.
    Vulgar e atunci cand habar n-ai sa te machiezi – dar insisti in nebunia ta sa arati si altor persoane.
    Sincer, unele comentarii de aici mi se par rautacioase rau.
    N-ai cum sa intelegi o gagica obsedata de makeup cand tu consideri machiajul o pierdere de vreme de exp…

  • mhh..Roxie, eu nu consider machiajul o pierdere de vreme.Imi place sa ma machiez, fac asta zilnic si pierd destul timp in fata oglinzii facand asta :D.Sunt de acord cu faptul ca ceea ce face ea e dincolo de bariere, e ft.frumos.Mi`ar placea enorm sa port machiajele ei..dar..parca nu ziua…nu stiu de ce consideri "rautacios" comm`ul meu

  • Am rasfoit mai bine blogul ei si intr-adevar sunt si machiaje ok, dar nu imi place felul in care pozeaza, cu "botic". Tot imi aminteste de pitzi.

    Nu e un comentariu rautacios, e parerea mea pe care mi-o exprim. Ne-am obisnuit sa vedem pe bloguri numai comentarii pozitive, de genul "superb!", "minunat!", "extraordinar!", iar cand apare un lucru negativ, toata lumea iti sare in cap. Nimeni nu poate multumi pe toata lumea, trebuie sa acceptam si comentariile negative.

    Totusi, imi place de Special K ca se simte bine in pielea ei, fara sa tina cont de ce zice lumea. Asa ar trebui sa facem toate.

  • you do a great job here girl!!!keep it up!!
    thanx for poping by my place!!
    congrats on what arrrrina said!
    arrrrr!!! GO GET THEM GIRL!!

  • "fara sa tina cont de ce zice lumea"

    'they were curious about what products I used, they were asking advice on how to do their make-up or what colors they should wear and they suggested I start blogging'

    Lumea a zis sa-si faca un blog… ftw

  • Usurel, fetelor! Nu imi amintesc sa fi vazut vreun post in care S.K sa fi sugerat sau macar impus cuiva sa poarte machiajele facute de ea.

    Acum pe bune, ce ati vrea sa va arate? Cum se da cu fond de ten, blush si rimel? Sau cum se da cu fard de pleoape crem, roz, mov?

    Trebuie sa fie ceva captivant, ceva care sa atraga, sa starneasca interes.

    Si repet, nu va impune nimeni sa faceti ca ea. Priviti machiajele facute de ea ca pe un fel de arta si nu va ganditi ca fata se duce machiata asa la supermarket sau la scoala. Si daca o face, o face pe pielea ei. Exista liberul arbitru si fiecare are posibilitatea sa aleaga ce considera ca este bine pentru sine, in cazul de fata sa se machieze (sau nu) cum doreste. Adica pe mine nu ma face sa imi doresc sa ma machiez puternic in miezul zilei, dar ii admir "lucrarile".

    Imi cer scuze daca m-am lungit cu explicatiile, dar am simtit nevoia sa intervin.

  • Cred ca sunt inteleasa gresit, de fapt mi-e clar asta :))

    Incep sa cred ca faptul ca raspund comentariilor negative va face sa credeti ca le iau personal. Am considerat ca e mai bine sa clarific situatia decat sa ma prefac ca nu vad si sa sterg un comment. Nu vb aici de articolul lui Nookie, ci de blogul meu. Nu cred ca am pastrat doar comenariile cu "superb" & co.

    Si ca sa fie EXTREM de clar nu am indemnat pe nimeni sa se machieze la fel de puternic ca mine…eu prezint idei de combinatii, plasamente, sfaturi, tehnici. Ce le-am zis mereu fetelor e ca trebuie sa se machieze asa cum simt ele, nu cum le dicteaza altii.
    Daca as tine cont de ce zice lumea si de frustrarile ei as iesi din casa purtand un sac pe cap :-??

    Eu nu inteleg dorinta asta morbida de a critica in necunostinta de cauza, de a pune etichete, de a afisa o atitudine superioara in domenii care ne depasesc cu mult.

    Eu propun sa incheiem subiectul aici. E stupid si de prost gust sa umplem blogul lui Nookie cu diversele noastre opinii. Daca mai aveti ceva sa-mi transmiteti direct, puteti sa-mi scrieti pe special.makeup@yahoo.com .

Comments are closed.