o fusta si cateva aiureli

Am reusit sa racesc,ceea ce este ciudat deoarece saptamana viitoare incepe vacanta si eu normal,racesc in vacanta.In ultimul timp mi se intampla tot felul de chestii ciudate.
De exemplu,joi,am alunecat pe gresie la Unirea si bineinteles ca am cazut(ale naibii flecuri),dar mie mi sa parut incredibil de amuzant si am inceput sa rad iar prietenele erau foarte seriose.I
Intr-adevar, pentru oricare alta persoana ar fii fost penibil dar eu sunt mai speciala – si in momentul acesta rad.

Cred ca este blestemul uneia dintre prietenele mele careia mereu i se intampla chestii penibile, sau le proavoaca chiar ea.Orice as face tot nu o sa pot sa intrec faza cand un cerstetor a lovit-o cu un miel(nu va ganditi la prostii).Saracul miel!!!!
Stii ca te iubesc D.
Raceala e de vina.

In alta ordine de ideei,imi place foarte mult fusta aceasta cu volane Nathan Jenden.Chiar ma gandeam sa imbrac in fusta zilele astea, dar momentan raceala ma impiedica.

Fusta cu volane Nathan Jenden
Camasa,de fapt e o rochie> o gasiti pe euruca.jp
Jacheta Miu Miu
Geanta Juicy Couture
Balerini Miu Miu
Curea Topshop
Ochelari Christian Dior

Untitled
Untitled by nookie featuring Christian Dior sunglasses

Ati patit ceva ciudat in ultimul timp?

Like my new layout?

13 comments

  • hai ma deni cum sa mergi normal si sa cazi din picioare :)))))
    dar da, ai dreptate, nimeni si nimic nu o va intrece pe d. =)))))
    saracu miel
    si sarma aia fata =))

  • Arata super bine noul look al blogului.Stiu ca trebuia sa iti trimit un email sa imi spui cum sa fac cod html…dar nhu am avut timp inca,muncesc mult…
    Pentru mine este amuzant ce i s-a intamplat prietenei tale(faza cu mielul),insa cred ca pt ea a fost oribil si nu va uita prea curand.
    Si eu mai patesc faze aiurea,insa incerc sa le evit.Insa in ultimul timp vad lume care patescte astefl de faze,iar eu rad!Pt ca si ei ar rade de mine:)
    Kiss

  • bai voi v-ati tampit?!?! cum adica e daniela regina situatiilor penibile?!?!?!
    EU am varsat ciorba pe maturator in timp ce ma gadila in lift.
    MIE mi-a cazut fusta in timp ce plateam la casa.
    EU am descoperit ca viitoru meu prof e tipu p care l-am hartuit o vara intreaga in speranta ca ne vom combina!!!!
    si tot daniela e regina situatiilor penibile?!?!?! sunteti nebuni!!!

    p.s: cer o reevaluare!!!

  • 🙂 Cred ca oricui i se intampla din cand in cand cate o faza aiurea. Eu mereu rad cand vad pe cineva cazand ca dupa 2-3 secunde sa ma gandesc daca s-a lovit..devin brusc foarte serioasa.

  • :))..si mie mi se intampla tot felul de chestii pentru ca uneori sunt cam zapacita :))dar ma amuz …mai mereu!misto noul layout!

  • Sa te faci bine! Eu tot bolesc, de 3 zile si e tre trist sa vezi soarele stralucind, cand tu stai in casa cu guturai si febra 🙁

    PS: eu vesnic ma lovesc de usile de la dulapuri, mai ales de una de sticla care e de-asupra chiuvetei… o iau in frunte 😀 in decursul a 10 zile am reusit sa-mi luxez de 2 ori acelasi picior and so on 😀

Comments are closed.