Contest/Concurs

Sarah from Rice and Beans Vintage is offering a $50 voucher to a lucky reader.
All you have to do is to go to Rice and Beans Vintage,pick an item , tell us how, where & when you’d wear it .Write about your pick in a comment and please leave youre email adress,so that I can email you if you win.
The shop ships worldwide so the contest it’s opened to everybody.

The winner will be announced on 8th May.

Sarah de la Rice and Beans Vintage ofera un voucher in valoare de 50$,unui cititor norocos.
Tot ce trebuie sa faci este sa alegi ceva de pe Rice and Beans Vintage si sa spui cum,cand si unde l-ai purta.Scrie despre alegerea ta un comentariu si lasa-ti si adresa de mail.

Castigatorul va fi anuntat pe 8 mai.

39 comments

  • http://www.riceandbeansvintage.com/catalog/item/4399382/4805215.htm

    ACEASTA JACHETA ESTE SUPER FRUMOASA,DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE,IMI PLACE LA NEBUNIE.EU AS PURTA-O IN PRIMUL RAND LA SERVICI,AVAND IN VEDERE CA ESTE SI ELEGANTA ,DAR SI BUSNESS,AS PURTA-O SI SEARA CAND AS IESI CU FAMILIA IN ORAS,CU UN PANTALON NEGRU,DE STOFA SI CU PANTOFI CU UN TOCULET NU PREA MARE,SI UN PIC PATRAT.AS PURTA O BLUZICA IN TON LA CULOARE CU JACHETA,DIN MATASE.SPER SA VA PLACA ALEGEREA MEA,CU TOATE CA EU NU PREA SUNT GENUL DE FEMEIE CARE SE IMBRACA FOARTE ELEGANT,DAR ACEASTA JACHETA IMI PLACE IN MOD DEOSEBIT.VA MULTUMESC!

    loredana_mari@yahoo.com

  • I would choose the:
    COACH Top Handle Satchel Handbag in Pebbled Leather w/Brass Accents

    I would wear it with mens office pants with a pleat at the front.
    Over that i would wear a loose t with some chakkeld chains. To finish it up i would wear a leather jacket with puffy shoulders.

    There will soon be a drawing featured at my blog so come and see!

    With love Jessi

  • Greu de ales! Favorita mea e “Vintage 80’s Black Beaded Shell Shaped Evening Handbag” de aici http://www.riceandbeansvintage.com/catalog/item/4364560/5921920.htm
    Cred ca as purta-o cu skinny jeans, o bluza diafana din in, o vesta barbateasca, sandale ametitor de inalte si multe lanturi argintii la gat…sau cu o rochie scurta crem si un blazer visiniu…sau cu leggings, un tricou supradimensionat cu Minnie Mouse si o geaca stramta de piele crem…sau sau sau:)

  • Hello

    I have finish my drawing and you can see it on my blog or click on this address:
    My drawingwould wear it:

    I think it’s perfect for a day out shopping. My large purse fits into it a bottle of water an agenda and a magazine. It looks like the perfect shop bag to.
    I’m shore that the person who was wearing it would get lots of compliments.

    With love Jessi

  • Mie imi place foarte mult urmatorul produs: Vintage Deadstok Nine West Red Asymetrical Pumps sz 7. Cred ca fara a fi ostentativi arata grozav si se pot purta in aproape orice ocazie cu mai multe genuri de tinute.

  • buna tuturor de la concurs am o situatie grea finca nu pot sa aleg finca toate imi plac la nebunie sunt toate frumoase si foarte elegante eu zic ca cu toate mi-ar sta bine si as avea o garderoba frumoasa dar totus imi aleg modelul;Vintag 80’s Black Beaded Shell Shaped Evening Handbag.

  • http://www.riceandbeansvintage.com/catalog/item/4399382/6292057.htm

    I deeply adore this dress ! I would definitly wear it at a party or even at my wedding party , because it has always been my dream to have a kind of dress like in `November rain` video , and this one is exactly like my dream dress ! It would perfectly fit me and I would wear it with high heels , long chains , red lipstick and maybe a motorcycle leather jacket…cause I`m very rock`n roll , baby !:D

  • eu ador rochia rosie[http://www.riceandbeansvintage.com/catalog/item/4289445/4805181.htm] as purta-o la banchet, mai ales ca se apropie cu pasi repezi si inca nu mi-am gasit rochia perfecta.As asorta la ea cateva accesorii finute, un lantisor respectiv bratara, dar mai ales cercei.

  • Vintage
    Un stil pentru nostalgicele modei. Regasesti in el vesminte din perioada belle epoque, din anii nebuni sau furtunosi ai rock’n roll-ului. Piese vechi de vestimentatie, care au fost pastrate in dulapuri sau lazi de zestre, rezistand cu brio in fata trecerii timpului.
    Probabil, ne amintim cu totii de fabuloasa rochie de catifea purtata de Julia Roberts la ceremonia Oscarurilor de acum cativa ani. Dar oare se stie ca respectiva rochie, creata de Valentino in anii ’80, este vintage? Actrita isi permite cu siguranta si creatii mai recente, dar, stilul transcende curentele efemere ale modei.
    Prin definitie, hainele la moda din anii ’20 pana in ’70 apartin stilului vintage. Dar, prin extensie, se considera “vintage” orice obiect de vestimentatie care s-a purtat in trecut – « perioada de gratie » pana la consacrare fiind de cel putin 20 de ani. Valoroase nu sunt doar lucrurile foarte vechi, rare, care s-au pastrat intacte, dar si cele care reflecta tendintele actuale. De exemplu, saharienele din anii ’70 sunt perfecte pentru a ilustra stilul safari, una dintre tendintele sezonului de primavara-vara 2002. Iar trench-urile de prin anii ’50-’70 defileaza si astazi pe podiumurile de moda.
    in orice magazin.
    Exista, insa, si lucruri vechi, de colectie, cum ar fi cele de la inceputul secolului al XX-lea sau dantelele lucrate de mana, care pot costa o avere. La noi nu exista decat incercari timide de a deschide magazine de haine vintage, asa ca garderoba rudelor mai in varsta constituie o sursa de comori ce, parca, abia asteapta sa fie scoase la lumina.
    Arborand stilul vintage, nu trebuie sa ne mai temem ca vom intalni acelasi haine la alte cateva zeci de femei pe strada si, totodata, reusim sa ne innobilam garderoba. Un sal de dantela aduce un aer retro plin de eleganta unei simple rochii negre. Pot fi combinate o pereche de bluejeans cu o bluza de dantela sau cu un set bluza si jacheta din tricot fin. Iar fustele lungi, ample, purtate prin anii ’80 tocmai au revenit in moda. Cat despre perioada hippie.….s-a instaurat domnia florilor aproape peste tot.
    Daca ni se pare ciudat sa purtam haine vechi, ar trebui sa ne amintim de piesele “antice” pe care toate le-am admirat la cunostintele noastre. De asemenea, hainele vintage sunt lucrate extrem de ingrijit, spre deosebire de cele de masa. Sa ne gandim doar ca moda contemporana a fost inundata de polyester si alte fibre sintetice, iar hainele din materiale naturale sunt foarte scumpe. In schimb, bluza de matase a bunicii nu ne costa nimic, ba dimpotriva, vom fi trendy !
    Accesoriile se pot incadra si ele in stilul vintage. Bijuteriile “art nouveau” sau siragurile de perle, celebre in anii ’20 (dar si in 2007), incanta pe oricine. Iar posetele cu cadru metalic, elegante si rafinate, sunt in permanenta en vogue.
    Si, pentru a ma incadra in tema concursului, optiunea mea se indreapta spre “budoir de printesa” din cadrul lazii bunicii….este o tinuta “eternellement a la mode”!

  • As purta cu drag "Anna sui Floral&Lace Party Dress la petrecerea de casa noua pe care sper c-o s-o tin pe la inceputul lunii iunie. Tineti-mi pumnii sa iasa bine!

  • HELLO! AM INTRAT AM VAZUT SI PARTICIP … CEL MAI MULT IMI PLACE “VINTAGE HILFIGER CROPPED GREY DENIM JACKET” ESTE SUPER SI AM O PERECHE DE JEANS CU CARE S-AR POTRIVI DE MINUNE. vA MULTUMESC MULT
    cami.tauz@yahoo.com

  • Vintage 50's Black Silk & Lace Dress
    As purta aceste superbe creatii la aniversarea a 40 de ani de la casatorie la 23/30 august 2009.
    Daca…

  • The Vintage Indian Print Silk Square Scarf is just my stile…I would wear everyday because it’s lovely…on a shopping day, walking on the street with that would make me looking like an Indian Princess…Im crazy about scarfs, no matter the size, style, colours… but this piece seems so lovely to me because I love everything which has to do with Asia.
    Its perfect for summer, spring, autumn, or winter inside. Its original and has personality. I would wear with ballerins and skirts and a casual dress or shirt.

  • privind produsele de pe site,si fiind innebunita dupa accesorii,am ales geanta CARLOS FALCHI Ruby Red Leather(http://www.riceandbeansvintage.com/catalog/item/6257997/6422715.htm)ca fiind obiectul care imi starneste cel mai mult imaginatia si care ma poarta cu gandul spre o frumoasa zi de primavara si spre tinuta perfecta pt ea…..as purta geanta pe dupa gat,pt a o pune in valoare,iar ca haine as alege o pereche de blugi skinny inchisi la culoare,sandale tip platforma gen pluta cu floricica rosie ca detaliu,iar in partea de sus as alege o camasuta tip ie de culoare alba,foarte delicata si feminina….asa as pune eu in valoare aceasta minunata geanta:)

  • http://www.riceandbeansvintage.com/catalog/item/4289436/6886047.htm
    tinuta de vara, la tzara la un picnic romantic
    http://www.riceandbeansvintage.com/catalog/item/4289436/6422644.htm
    o iesire dupa-amiaza in oras cu o poseta plic, pantofiori si cercei perla, super , exact atmosfera anilor 50-60
    http://www.riceandbeansvintage.com/catalog/item/4289436/6422644.htm
    adorabila!! Detaliile de dantela culoare spun totul intr-un cuvant eleganta!
    Merge purtata la un eveniment important seara, la o cina romantica, ziua cuiva din familie, super super eleganta

  • YVES SAINT LAURENT Boho Luxe Brown Suede Heels w/Fringe & Patent Leather 4 Inch Heels, sz 37 (7)
    mi-ar fii placut aceste sandale pentru a le purta cu o rochita la vara cand ies la o terasa cu prietenele. sunt sigura ca toti ar itoarce capul pentru ca sunt foarte deosebite

  • Imi place foarte mult aceasta rochie mulata rosie, care cred ca mi s-ar potrivi perfect. As imbraca-o, intr-o seara romantica petrecuta alaturi de iubitul meu, dar poate fi o tinuta eleganta si la o receptie, bineinteles accesorizata cu pantofi negri, cu toc cui, o poseta de lac neagra, colier si cercei aurii. Peste ea as imbraca un sacou cambrat negru, cu revere. http://www.riceandbeansvintage.com/catalog/item/4289445/6570493.htm

  • http://www.riceandbeansvintage.com/catalog/item/4364560/6598090
    VINTAGE 70'S "WOOD & STRAW" Embroidered Barrel Handbag
    Accesoriul este cel ce defineste o tinuta. In general geanta este acel accesoriu indispensabil pentru femeie, dar si care trebuie sa intregeasca tinuta, sa ii dea un sens. Aleg o geanta si nu una oarecare, ci o geanta unica in felul ei prin mai multe elemente. Lemn si cusatura, forma, culori.. o idee inspirata, care daca ar purta si un nume s-ar vinde scump. O prefer in defavoarea multor produse vazute si chiar pot spune ca m-am uitat la absolut tot. Mi-au mai facut cu ochiul vreo 2 cureluse si cateva perechi de pantofi, dar tot geanta ramane in topul preferintelor mele.

  • Greu de ales, dar m-am oprit la COLE HAAN Embossed Alligator leather Handbag. Se potriveste unei tinute deux piece, fie cu pantalon, fie cu fusta,model clasic.Perfecta pentru restaurant, teatru sau intalnire de afaceri.

Comments are closed.