spring hairstyles

De la coafuri cu influente rock pana la coafuri inspirate de anii ’40,sezonul acesta o multitudine de optiuni.
Par scurt fara foarfeca,doar mult fixativ,spuma si multa rabdare,cozi impletite,cocuri si accesorii pentru par toate se poarta primavara asta.

From hairstyles with rock influences to hairstyles inspired by the’40, this season a lot of options.
Short hair without scissors, just fixative, mousse and patience, braided tails, rolled-over chignons and romantic headwear all are in trend this spring.

Cozi impletite dar dezordonate.
Erdem

Rock’n’Roll chick
Par lung si “ciufulit”
L’Wren Scott


Accesorii romantice.
Romantic headwear.
Karl Lagerfeld

Ladylike
YSL
Boyish
Betty Jackson

Rolled-over chignon…
Giles


sursa:vogue

12 comments

  • Eh, trecut-au anii cand aveam parul lung pana mai jos de talie si mi-l puteam impleti in tot felul de chestiute 😀 nostalgii 🙂

  • imi place l`wren scott pt parul ciufulit, pt ca eu nu ma pieptam niciodata(sau ff rar) si karl lagerfeld pt acesoriile alea romantice si f frumoase, in rest, am parul scurt(mediu de fapt) si nu prea pot sa-l impletesc, dar pot sa-l prind in multe feluri ca la giles de exemplu:). am avut mult timp parul f lung, pana mi s-a pus pata intr-o zi si l-am taiat scurt, pana la nivelul mandibulei si de atunci il tot tai in diferite forme dar nu a fost mai lung de umeri:)

  • Genial fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you as your information.

Comments are closed.