tipic zodiilor

Berbec

Se imbraca sport, cu o tenta masculina vizibila. Chiar si femeile poarta mai mult pantaloni si prefera vestimentatia barbateasca, gasind-o practica si comoda. Blugii si hainele sportive pot fi frecvente in imaginea lor exterioara. Au nevoie mereu de un accesoriu vestimentar in zona capului: palarie, caciula, sapca, bandana, chiar si o simpla bentita pe frunte, pentru ca trebuie sa isi protejeze aceasta zona. Prefera incaltamintea usoara, care le permite o mare libertate de miscare, deci rareori vor accepta pantofi scortosi,
tari, grei, masivi, cu sireturi sau cu tocuri, ci aleg pantofi cu scai, catarama, cat mai usor de tras pe picior, totusi le plac si adidasii, bocancii, tenisii. Vor avea mereu o geanta tip sac sau rucsac pe umar. Prefera chiar echipamentul sportiv, tricouri cu numar pe spate, training sau pot aborda echipamentul de teren al echipei preferate. Este si adeptul vestimentatiei tip militar, deci ar putea avea camasi cu epoleti, sacouri militaresti sau orice alt gen de vestimentatie ce seamana cu o uniforma. Culorile recomandate pentru vestimantatie: orice nuanta de rosu

Blugi Superfine Harry
Bluza Respect Me Adidas
Adidasi Originals Game Lo Adidas
Geanta Adidas
Cercei GrlProps

Taur

Se imbraca simplu, fara pretentii prea mari, in general clasic, dar cu gust si simt artistic. Prefera hainele comode, practice, care se imbraca repede, fara accesorii suplimentare. Prefera hainele de lucru, gen salopeta sau blugi, poarta mai mult pantaloni, dar stiu sa fie eleganti atunci cand obligatiile sociale le-o cer. Prefera tesaturile placute la atingere, de calitate precum catifeaua, satinul sau matasea. Sunt adeptii vestimentatiei rustice: ii, cojoace, pieptare etc. Simt nevoia sa se imbrace gros, pentru ca au nevoie de caldura si securitate. Vor dori mereu haine cu fermoar sau cu nasturi solizi, pentru că le place sa simta haina bine asezata pe trup. Incaltamintea trebuie sa fie practica si frumoasa, nu neaparat usoara, ci pot prefera incaltamintea grea, stabila, cu talpa puternica. Trebuie sa poarte mereu haine cu guler, pe gat, pentru ca trebuie sa protejeze aceasta zona a corpului. Alteori prefera sa expuna in primul rand aceasta zona a corpului, deci femeile pot fi adeptele bluzelor si rochiilor foarte decoltate sau cu en-coeur, descoperindu-si gatul. Au mereu o esarfa sau un fular la gat pentru a fi mai sic. Uneori pot exagera in accesorizarea vestimentatiei, ceea ce poate duce cu gandul la o imagine excesiv de feminizata. Culorile recomandate pentru a-si amplifica energiile sunt albastru, culorile pastel (vernil, galben pai, roz etc)

Rochie Topshop
Pantofi Judy
Geanta Chanel
Esarfa Marc Jacobs
Oja Chanel

Gemeni

Se imbraca tinereste, copilareste chiar, abordeaza stilul usor, aerisit, proaspat, cu tricouri si pantaloni scurti, o tinuta permanent primavaratica. Au nevoie de haine foarte vaporoase, pentru ca nu suporta hainele groase sau greoaie, ci cat mai subtiri si cat mai lejere, sa simta vantul batand prin ele. Prefera uneori vestimentatia scolareasca, tip uniforma. Chiar si la varste inaintate abordeaza o vestimentatie proaspata, mereu moderna, poarta pulovere, camasi cu maneca scurta, shorturi, fuste scurte, blugi etc. Poarta pantofi lejeri, sandale, tenisi, pantofi de panza. Manecile sunt foarte importante pentru ei, deci aici vor avea cele mai ciudate gusturi: ori maneci scurte sau deloc, ori, dimpotriva, foarte lungi. Vestimentatia sport e pe placul lor, dar pot fi si pasionati de vestimentatia tipica motociclistilor: jachete si pantaloni de piele. Acorda importanta si hainelor de serviciu, unde prefera acelasi stil lejer, gen reporter de teren, cu o geanta agatata pe umar si mii de buzunare pentru pixuri si carnetele. Culorile recomandate pentru a-si amplifica energiile sunt violet, galben, orange.

Bluza Rebecca Taylor
Pantaloni Topshop
Sandale Gargyle
Geanta bratara Roberto Cavalli

Rac (asta sunt eu>:))

Se imbraca in stil clasic, de moda veche, greu accepta o vestimentatie de ultima moda, sau daca o fac, o prefera mai ales pe cea care reia moda de acum 20 de ani de exemplu. Prefera vestimentatia romantica, rochiile lungi, de seara, costumele impecabile, prefera tesaturile grele, precum casmirul, catifeaua, brocartul. Le plac hainele sclipitoare, deci pot fi adeptii lurexului, ai paietelor stralucitoare sau ai materialelor lucioase, in ape multicolore. Se imbraca prea matur uneori pentru varsta lor, dorind sa para mai in varsta. Prefera incaltamintea clasica, pantofi cu sireturi si pantofi cu toc, dar mai ales cea de moda veche. Prefera adeseori moda retro, deci nu este exclus sa apara in vestimentatie total nepotrivita timpurilor actuale. Poarta bluze ample, camasi fine, bustiere, scotand in evidenta zona pieptului. Femeile vor purta sutiene elegante, bustiere mulate pe corp si decolteuri generoase, iar barbatii vor purta tricouri intinse pe piept pentru a-si evidentia musculatura. Vestimentatia de seara poate fi preferata lor. Se leaga asa de mult de trecut, incat pot purta haine de acum 10 ani numai pentru amintirile care ii leaga de acea haina, tot asa cum ar putea imbraca rochia bunicii. Culorile recomandate pentru a-si amplifica energiile sunt galben, verde, alb, argintiu, portocaliu, indigo.

Rochie Yves Saint Laurent
Sandale Christian Louboutin
Geanta plic (clutch) no idea
Bratari Topshop
Cercei Girlprops
Lant Pugster

Leu

Se imbraca modern, dupa ultima moda, incercand sa iasa in evidenta printr-o vestimentatie scumpa, dar de bun gust. Chiar daca toate hainele sunt vechi, afiseaza macar un articol vestimentar care rupe gura targului prin pret sau complexitate. Le place vestimentatia rafinata, din tesaturi scumpe si rare, le plac culorile vii si stralucitoare, stimulative. Sunt preocupati mai ales de vestimentatia de zi, comoda si lejera. Barbatii prefera o vestimentatia tip business, cu costum si cravata, iar femeile – vestimentatia de afaceri, pentru ca pun mare accent pe prestanta. Vor afisa mereu accesorii scumpe care vor atrage atentia. Vestimentatia excentrica poate fi pe placul lor, dar o prefera si pe cea comoda, care le ofera libertate de miscare, cum ar fi vestimentatia sport. Atractia spre moda ii face adeseori sa intre in magazine de firma sau case de moda scumpe pentru a alege ceva special pentru ei. Adeseori sunt adeptii vestimentatiei unicat, de fond plastic de exemplu, pentru ca nu le place sa se imbrace ca tot orasul. Prefera sa dea mai multi bani pe ceva pentru a-si asigura unicitatea. Culorile recomandate pentru a-si amplifica energiile sunt galben, orange, auriu, culorile curcubeului.

Rochie Miu Miu
Pantofi Fendi
Clutch Charlotte Russe
Cercei din aur alb si aur galben cu diamante Leo Pizzo
Pandantiv din aur Pure Jewels

Fecioara

Se imbraca simplu, fara sa iasa cu nimic in evidenta, adeseori nici nu pun mare pret pe aspectul hainelor, ci mai mult pe curatenie. Daca o haina e ingrijita si bine calcata, e de ajuns pentru ei. Ii interseaza mai mult vestimentatia de lucru, deci vor purta pantaloni, blugi sau sacouri, pentru ca cea mai importanta e imaginea pe care o arata la serviciu. In rest nu-i pasioneaza prea mult aspectul lor, dar nu vor fi nicidoata neglijenti. Prefera vestimentatia clasica, in culori sterse, sobre, pentru ca vor sa dea impresia unor persoane serioase si modeste. Ba chiar pot fi exagerat de dezinteresati de moda, preferand sa poarte acelasi costum ani de zile. Sunt totusi maniaci in privinta aspectului, deci ceea ce ii va interesa cel mai mult la aspectul lor va fi ca gulerul sa fie impecabil de alb, nasturii perfect aliniati, dunga de la pantaloni perfecta iar tinuta mereu pusa la punct. Nu vor fi niciodata descoperiti cu camasa necalcata sau cu firul dus la ciorap, fiind obsedati in privinta ordinii. Se imbraca cu gust, dar prefera toaletele discrete, care nu sar in ochi, stilul clasic sau practic fiind perfect pentru ei. Culorile recomandate pentru a-si amplifica energiile sunt maro, bej, galben-verzui, violet, indigo.

Rochie Erotokritos
Pantofi tip Oxford Chinese Laundry:))
Geanta Cynthia Rowley
Cercei din aur cu perle
Pandantiv din aur Pure Jewels
Balanta

Se imbraca elegant, de bun gust, demonstrand un simt estetic deosebit. Vor fi mereu in pas cu moda, dar vor avea si curajul sa-si creeze propria viziune vestimentara si propriul stil, fiind niste creatori prin excelenta. Nu vor purta niciodata haine demodate sau vechi, deci sunt atrasi de nou si ultima moda. Sunt foarte atenti la imaginea lor, deci vor cauta mereu sa fie aranjati pentru a placea lumii. Vestimentatia lor va fi mereu echilibrata, armonioasa si simetrica, si vor purta mereu ceva in ton cu mediul in care se afla. Nu se vor duce la serviciu cu haine de gala si nici la distractii in toaleta business. Au un talent aparte de a-si aranja chiar si cele mai banale haine pentru a arata elegant. Isi vor pune in evidenta talia, deci vor cauta haine mulate pe mijloc. Pot adopta chiar vestimentatia cu mijlocul expus vederii, deci pantaloni cu talia joasa sau bluze scurte, deasupra taliei. Pot fi genul de persoane care isi expun buricul, deci pot apela la body pierceing, aplicandu-si un diamant, un cercel sau un tatuaj in aceasta zona a corpului (sau in zona salelor). Culorile recomandate pentru a-si amplifica energiile sunt roz, verde, galben, purpuriu.

Jumpsuit Motel Hero
Pantofi Amanda by Biba
Bratara Fred Flare
Cercei Forever21
Pandantiv Pure Jewels

Scorpion

Se imbraca ciudat, chiar daca in general clasic. Prefera sa ramana discreti si misteriosi chiar si prin vestimentatie, deci nu vor atrage atentia prea mult prin haine, ci mai mult prin aerul pe care vor sa il creeze cu aceste haine. Sunt foarte pretentiosi la haine, de aceea nu vor sti cu ce sa se imbrace. Sunt foarte schimbatori in gusturi, daca azi nici nu le observi stilul vestimentar, maine apar cu un stil violent, tipator. Le place vestimentatia sexy, pentru ca atragerea sexului opus este foarte importanta pentru ei. Femeile vor exagera cu un aspect agresiv din punct de vedere sexual, deci pot aborda vestimentatia tip vampa. Pe de alta parte, pentru a-si pastra umbra de mister asupra lor, se pot imbraca toata viata numai in negru. Sunt oamenii extremelor inclusiv in vestimentatie, deci azi pot soca, maine pot trece neobservati. Le place sa incerce stiluri noi, dar numai de dragul aventurii, nu vor adopta un stil vestimentar pentru prea mult timp, cautand deja o alta provocare. Culorile recomandate pentru a-si amplifica energiile sunt grena, brun, negru, bleu-vert.

Bluza Wet Seal
Pantaloni din piele skinny Topshop
Sandale gladiator Miss Sixty
Clutch Tabitha Terrence
Lant Carole Tanenbaum

Sagetator

Se imbaca lejer si practic, preferand haine care le ofera o libertate mare de miscare. Hainele sport sunt preferatele lor, deci vor prefera blugii, pantalonii, trainingurile. Cauta sa se imbrace intodeauna armonios, nu suporta dezordinea. Cel mai important articol vestimentar va fi cel din zona coapselor, deci vor pune mereu accent pe pantalon. Vor purta pantaloni mulati pe sold, pantaloni scurti pentru a-si expune picioarele, fuste bine stranse pe trup. Fustele vor fi mereu deasupra genunchilor, pentru ca le place sa isi arate aceasta zona a corpului, sau dimpotriva, foarte lungi, pentru a-si proteja genunchii. Prefera stilul natural, sport, proaspat. Nu le plac hainele din piele sau din blana pentru ca de regula sunt niste ecologisti convinsi. Ar fi adeptii hainelor din piele artificiala sau blana sintetica decat sa stie ca au pe ei blana unui animal. Ii atrag hainele specifice altor culturi, deci nu este exclus sa fie vazuti in haine orientale sau ale altor culturi straine. Aproape ca evita sa se imbrace clasic, ci vor sa-si puna creativitatea la treaba, in cele mai interesante asocieri vestimentare. Hainele de calatorie sunt de asemenea preferate, deci nu prea sunt adepii elegantei sau ai hainelor sofisticate, care necesita o atentie prea mare. Trebuie sa se imbrace rapid, pentru a putea fi mereu gata de plecare. Culorile recomandate pentru a-si amplifica energiile sunt bleu, grena, roz

Tricou Sass&Bide
Fusta creion
Balerini Pretty Ballerinas
Clutch tricotat Margaret Nicole
Pandantiv Pugster

Capricorn

Se imbraca intotdeauna clasic si sobru, depasind cu mult varsta pe care o au. Vor sa arate o imagine de oameni seriosi, care impun respect, deci nu-i vor lipsi niciodata costumele tip business. Hainele de serviciu sunt cele mai imporatnte, deci ii intereseaza prea putin vestimentatia moderna, de timp liber. Isi vor cumpara costume scumpe, de firma, pe care le vor purta mereu, pentru ca le place sa fie admirati pentru prestanta lor. Femeile prefera vestimentatia de birou, cu taior in linii sobre si clasice iar barbatii nu vor renunta niciodata la sacou si cravata. Le place vestimentatia calduroasa, deci vor prefera tesaturile din lana, hainele de blana si tot ceea ce le confera senzatia de caldura. Hainele de iarna si cele din blana pot fi preferatale lor. Adeseori poarta haine potrivite mai mult pentru o ascensiune pe munte decat pentru o plimbare in oras, gen pantaloni grosi, jambiere si o caciula bine trasa pe urechi. La orice varsta, par mai batrani decat sunt prin hainele lor, chiar daca sunt adeptii elegantei si sobrietatii in orice imprejurare. Pot fi eleganti pana la rigiditate, incat par scortosi. Pot parea demodati, deci nu prea sunt la curent cu ultima moda. Culorile recomandate pentru a-si amplifica energiile sunt verde, negru, gri, violet.

Camasa Debenhams
Fusta Forever21
Pantofi Giselle by D&G
Ochelari Chanel

Varsator

Se imbraca tinereste si intotdeana ultra-modern, in pas cu timpurile. Prefera hainele sport, lejere, proaspete, si le place sa iasa cu ceva in evidenta. Femeile doresc sa isi expuna picioarele, deci vor purta fuste scurte, pantaloni scurti sau mulati pe gamba si ciorapi foarte fini, care le scot in evidenta forma piciorului. Barbatii vor fi mai mult adeptii sport, cu blugi, tricouri, camasi moderne. Se imbraca intotdeauna original, deci atrag atentia prin macar un accesoriu vestimentar mai aparte. Se imbraca indraznet, deci lumea trebuie sa se astepte la cele mai ciudate combinatii vestimentare asupra lor, cum ar fi de exemplu fusta si pantaloni in acelasi timp. Apreciaza tesaturile supraelastice, deci nu sunt adeptii tesaturilor naturale. Le place sa adopte moda straina, deci vor fi mereu la curent cu revistele de moda din alte parti. Se uita la televizor si incearca sa imite ceea ce poarta vedetele, chiar daca isi vor lasa si propria amprenta de originalitate. Vor incerca mereu sa socheze si sa atraga atentia. Le plac asimetriile si excentricitatile, deci nu sunt adeptii imbracamintii perfect armonioase. Culorile recomandate pentru a-si amplifica energiile sunt bleu-ciel, indigo, violet, galben deschis.

Tricou Anchor Blue
Pantaloni scurti Abercrombie
Geanta Abercrombie
Tenesi Converse

Pesti

Se imbraca discret, nu vor sa iasa in evidenta cu nimic, de aceea uneori vestimentatia lor nu atrage privirea. Prefera hainele comode, care le inspira intimitate. Prefera hainele cu nota romantica, deci pot fi un pic demodati. Le plac hainele din alte veacuri, dar uneori prefera sa incerce hainele in deplina izolare, facand parada modei numai pentru ei, nu au curajul sa imbrace ceva mai indraznet in afara casei. Se leaga mult de trecut, incat sunt capabili sa poarte haine de acum 10 ani numai pentru amintirile care ii leaga de acea haina, tot asa cum ar fi in stare sa imbrace rochia bunicii. Atractia cea mai mare o arata fata de incaltaminte, sunt in stare sa aiba zeci de perechi de pantofi, cizme, acestea fiind accesoriile vestimentare carora le vor arata cea mai mare atentie, pentru ca daca au o incaltamninte buna si frumoasa in picioare, in rest pot purta orice. Hainele lor trebuie sa arate bine, imaginea exterioara este importanta, dar sa fie modesta si discreta. Uneori pot afisa o vestimentatie lalaie, larga, lunga, pentru ca nu ii intereseaza prea mult hainele. Le place vestimentatia de plaja, deci vor pune mai mult accent pe cum arata cand se duc la mare decat cand merg pe strada, costumul de baie fiind una din articolele vestimentare preferate. Culorile recomandate pentru a-si amplifica energiile sunt albastru deschis, bleumarin, violet, vernil.

Camasa Topshop
Fusta nu stiu
Pantofi Aloha Rag
Geanta Fashion glam
Cercei inimioara 80’s

*******************************
A durat prea mult postul asta:))
Nu stiu cat de adevarat este dar macar am incercat:))
Tu ce zodie esti?

Sursa acvaria.com

7 comments

  • da…e marfa ideea…imi place tinuta pt gemeni…in afara de bluza..:-j…acum nu imi mai place movul..cu ceva timp in urma nu puteam sa sufar rozul:))

  • ahh deni …
    stiu cat ai muncit la postul asta …
    … daaaar … sunt balanta (asta ca sa raspund la intrebare) nimic nu se potriveste :))
    m=ai vazut tu vreodata cu buricul gol? :O
    auzi cica sa-mi pun cercel in buric … nici daca as innebuni nu as face asta :))
    si nici tinuta nu-mi place >:P
    dar … te iert, ca ai muncit mult si pt ca te iubesc >:D<

  • Mereu cand am auzit lumea vorbit despre ” ce zodie sunt”, i-am intrebat daca e o caracteristica a zodiei sa creada in prostii, sau sunt doar ei:P
    Insa postul e original, ceea ce apreciez enorm si admir in aceeasi cantitate.
    Pacat ca sunt balanta si nu prea port “roz, verde, galben, purpuriu”
    Ok..verde da, dar roz:))
    Si…sunt departe de a fi in pas cu moda. La camasile mele barbatesti…

  • desi sunt zodia gemeni, am primit o perche de sandale ca cele de la scorpion si chiar eram in mare dilema cum sa le asortez :), foarte dragalas blogul,……….imi place 🙂

Comments are closed.