unghiute colorate

Unghiile in culori nebune se poarta sezonul asta si vedetelor le plac:))
Unghiile lui Lindsay Lohan parca sunt o mini-pictura ( asa faceam prin clasa a 6a:)) , Lily Allen a ales o oja albastra, mie chiar imi place!Rihannei ii place verdele!Unghiile lui Beyonce cred ca sunt galbene iar Nicky Hilton are oja Chanel mov ca deh isi permite:)):))


Ojele Colorama de la Maybelline au o gama larga de culori si sunt chiar bune!Eu am vreo 3 cred si rezista!In plus sunt accesibile nu costa foarte mult, in jur de 7 ron, depinde de unde o cumperi, eu le-am luat de la farmacie:)):)):))

poze:whowhatweardaily,maybelline

5 comments

  • si eu am o mica obsesie cu unghiutele colorate 😀 nu am incercat inca colorama. albastru e culoarea preferata pt unghii:X mereu mi se intampla sa imi vina o idee in minte ca aceasta cu unghiute extra colorate, apoi sa fie la moda, moment in care tooot orasul face la fel. si in acel moment mi s-a dus ideea geniala. pentru ca toata lumea face subit la fel. asa am patit-o si cu movul in toamna-iarna. aveam planuit din vara ca la iarna ma axez pe mov, si dintr-o data, movul e ultimul trend. fuck.

  • ahh stiu cum e:(:(
    nici mie nu imi place sa fiu ca restul:))
    acum au inceput cu galbenul, peste tot pe strada numa galben:pantofi galbeni, pantaloni galbeni,bluza galbena si geanta galbena si daca e chiar inventiva si se simte inspirata
    respectiva mai incearca si niste accesorii galbene ca deh se poarta sunt in trend:)):))

  • si mie chiar imi placea galbenul:( a trebuit sa diversific din cauza asta si am dat-o pe verde lamaie si nuante de albastru. si roz cateodata ca nu strica:))

  • Mie nu-mi plac ojele de la colorama, ba chiar as putea spune ca sunt printre cele mai proaste din cate am incercat ( in afara de setul de French Manicure de la Seventeen).
    Imi place cum se vede coraiul pe piele bronzata.

Comments are closed.