coco rocha

Coco Rocha este motivul pentru care s-a lansat zvonul ca supemodelele s-au intors: inalta, subtire, frumoasa si indecent de tanara, ea este urmatoarea hot model, la fel de usor de recunoascut ca Irina Lazareanu sau Agyness Deyn. Desi numele te duce cu gandul la Paris, Coco Rocha nu este frantuzoaica, ci origiara din Canada, din Richmond, in British Columbia. La doar 14 ani a fost descoperita de catre un agent de modele din Vancouver, Charles Stuart, si adusa in atentia agentiilor mai mari in intreaga lume. Acum Coco lucreaza cu agentii ca: Elite Model Management, Why Not Model Agency si Marilyn Model Management in orasele cheie pentru industria modei: Milano, Paris, si New York. Ddefileaza pentru Ana Sui, Marc Jacobs, Balenciaga, Lanvin, D&G etc.

Talentul ei special este dansul, astfel a fost descoperita, in cadrul unui concurs regional de dans in Toronto, in 2002. Insa nu orice fel de dans, ci unul dintre cele mai dificile cunoscute omului: dansul irlandez, pe langa dansul balet si jazz. Showul Jean Paul Gaultier toamna/iarna 2007-2008 a inceput cu un mic numar de dans irlandez avand-o ca star pe Coco Rocha intr-un outfit cadrilat in culorile tranditionale. Toata lumea a fost incantata de prestatia ei, si se pare ca spectatorii blazati din primele randuri inca pot fi surprinsi, placut , de catre un designer sau un model, desi se lauda ca le-au vazut pe toate!

Mare parte din atractia pe care o are Coco asupra fotografilor (cei mai importanti oameni in moda la momentul actual) si mai ales asupra lui Steven Meisel, cel mai bun fotograf de moda al anilor 2000, este data de cameleonicul trasaturilor ei. Coco Rocha se poate transforma la nivel de imagine la fel de usor intr-o Lolita sexy, in adolescenta rock, si un look androgin sau gotic, ssi chiar glam. Experienta in dans si pasiunea pentru dramaturgie si muzica, toate isi spun cuvantul atunci cand un fotomodel trebuie sa se muleze pe instructiunile unui fotograf. Capacitatea ei de transformare a adus-o in top si o va mentine in primele locuri cu siguranta.

Caracteristici fizice:
Inaltime: 1.87
Bust: 81 cm
Talie: 60 cm
Solduri: 86 cm
Par: castaniu deschis
Ochi: albastri

A lucrat cu fotografi celebri ca: Alasdair McLellan, Arthur Elgort, Craig McDean, David Sims, Greg Kadel, Horst Diekgerdes, Inez van Lamsweerde si Vinoodh Matadin, Mario Sorrenti, Mert & Marcus, Steven Meisel.

A lucrat in campanii publicitare pentru:
Balenciaga – Toamna/Iarna 06-07

Dolce & Gabbana – Toamna/Iarna 06-07
Fotograf: Steven Meisel
Balenciaga – Primavara/Vara 07

Lanvin – Primavara/Vara 07
Fotograf: Steven Meisel

Sursa Flu

1 comment

  • hi
    am cautat pe google coco rocha si am ajuns pe blogu` tau..
    imi place coco rocha.. insa si mai mult o simpatizez pe jessica stam.. e tot canadianca si ea 😉
    succes cu blogu`

Comments are closed.