high heels

“I don’t know who invented high heels,
but all women owe him a lot.”
Marilyn Monroe

Cui nu ii plac pantofii cu toc?Eu cred ca tuturor fetelor!Eu am o obsesie cu pantofii nu neaparat cu toc…cu toc fara toc,platforme,balerini ,sandale nu conteaza:-j, doar sa imi placa.
Intr-adevar pantofii cu toc sunt preferatii mei dar din pacate deocamdata, nu pot sa port toc mai mare de 12 cm !High-heels(pantofii cu toc) alungesc piciorul si il subtiaza!Sunt mai multe tipuri de pantofi cu toc stilletto sau cu tocul cui(1), stacked sau cu toc mai gros din lemn(2),wedges sau platforme(3), pantofii cu toc mondrian(4),block shoes cu tocul gros(5) si peep toe pantofii cu varful descoperit(6),daca mai sunt si nu i-am amintit asta e,lasa un comment si o sa stiu dar acestia sunt cam cei mai importanti:-??:-??

Cateva sugestii pentru a putea purta pantofii cu toc inalt!

Nu purta tocuri daca sunt prea inalte(cu unele d’alea de 15 cm o sa simti ca ramai fara picioare). Cele mai bune tocuri sunt cele medii.

Poarta sosete subtiri.Acestea vor prevenii frecarea piciorului.

Cumpara pantofi cu talpa interioara moale.

Poarta tocuri inalte doar cand nu trebuie sa mergi mult.

Poarta tocuri la ocazii speciale.Activitati ce sunt mai adecvate pentru tocuri includ petrecerile,mersul prin cluburi(acum depinde cat de mult vrei sa dansezi si cat de comfortabil te simti in pantofii cu tocuri ),nunti,etc.

1
2
3
4
5
6

1 comment

Comments are closed.